ULTIMA ORA: Tragedie fara margini la Craiova. Doua persoane au decedat pe loc

Tragedie la Craiova, unde un taxi a fost spulberat de un BMW, iar o femeie care se afla in taxi impreuna cu fiul ei, precum si taximetristul, au decedat pe loc .

Doua persoane au murit si trei au fost ranite, astazi, in urma impactului dintre un taxi si o alta masina, in Craiova, judetul Dolj. Intre raniti este si un copil de 7 ani, fiul femeii decedate.

 

Din comunicatul Politiei Dolj, in urma accidentului au murit doua persoane, respectiv soferul taxiului si o femeie de 38 de ani, pasager in masina condusa de acesta.

Publicitate

„Un barbat de 55 de ani, din Craiova, care conducea un taxi pe Campia Izlaz, la intersectia cu strada Raului nu ar fi respectat semnificatia indicatorului si a fost lovit de un autoturism care circula pe strada Raului care era condus de un barbat de 38 de ani, din Craiova. Se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate conditiile in care s-a produs accidentul”, au spus reprezentantii Politiei Dolj

Citeste si articolul :   Medic, despre Covid la tineri: Formele severe sunt determinate de o furtuna de molecule inflamatorii

Un copil de aproximativ 7 ani si bunicul, ambii pasageri in taxi au fost transportati la spital, in stare critica.

Si soferul celailalte masini implicate in accident, care era singur in masina, a fost dus la spital, acesta fiind constient si cooperant.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.