Cum arata acum, Namiko, fetita lui Cabral si Andreea. Ce mare s-a facut!

Namiko are 1 an si 5 luni, este fetita lui Cabral si a Andreei Ibacka. Acestea s-au ferit pana acum sa le arate fanilor cum arata fiica lor.

POZA 1

Dar, se pare ca prezentatorul de televiziune, Cabral,  s-a razgandit joi seara, postand o imagine pe Instagram in care apare alaturi de fetita sa.

POZA 2

Publicitate

In aceasta fotografie Cabral o tine in brate pe Namiko care doarme linistita pe pieptul sau. Micuta este bruneta si creata si este de o frumusete iesita din comun.

cabral

https://www.instagram.com/p/CALlC1phxOT/?utm_source=ig_web_copy_link

Andreea Ibacka a nascut peentru prima data pe 4 decembrie 2018.  Cabral mai are inca o fata din casnicia cu Luana Ibacka, pe aceasta o cheama Inoke si are 17 ani. Numele fetitei sale a fost ales de sora ei mai mare si inseamna „Copilul valurilor”.

namiko

„Namiko, „copilul valurilor”, un nume cu origine japoneza. Copilul nostru iubit care, deloc intamplator, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar intalnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea sa te surprinda in prima instanta. Asta inainte sa te cucereasca, asa cum a facut si cu noi”, a scris Andreea Ibacka pe blogul ei.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.