VIDEO Petrecere cu mancare la ceaun in centrul celui mai mare focar de COVID-19 din tara. „Dragi politai, va dau un pont“

Mai multi sateni din comuna suceveana Salcea au participat la o petrecere in aer liber, care a avut loc in a doua zi de Paste. Localitatea este in carantina totala. Unul dintre ei a facut un live pe Facebook de la petrecere, glumind ca vrea sa sesizeze Politia.

Sateanul care a facut transmisiunea live pe Facebook i-a nominalizat pe toti cei prezenti la petrecere, glumind ca ar vrea ca astfel sa-i identifice si Politia si sa-i sactioneze.

„Dragi politai de la Salcea, va dau un pont, 20 de milioane de om, jumatate mie, jumatate voua. (…) Lucian amenda, Daniel, amenda Cristi, amenda, Gigel, amenda”, a spus barbatul, demonstrand astfel ca stia clar ca incalca prevederile ordonantelor militare.

Dorinta i-a fost ascultata. Imaginile au ajuns la Politie, oar oamenii legii i-au identificat si amendat pe cei 11 petrecareti, cu suma totala de 135.000 de lei.

Publicitate

https://youtu.be/-2ZEV2hFE74

Citeste intreaga stire pe adevarul.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.