Zece militari confirmați cu noul coronavirus, în Arad

Zece militari ai Batalionului 191 Infanterie Arad au fost confirmati cu noul coronavirus. Noua dintre acestia sunt internati in spitale, iar unul este in carantina la domiciliu.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Apararii, cei zece militari de la Batalionul 191 Infanterie Arad confirmati cu noul coronavirus sunt in stare buna.

„Sunt zece militari care au fost confirmati. Din pacate nici militarii nu sunt imuni la acest virus. A fost facuta ancheta epidemiologica, s-au luat toate masurile care se impun, masurile standard la nivel national. Vestea buna e ca militarii sunt in stare buna. Noua dintre ei sunt internati in diferite spitale, cu simptome usoare si medii, unul dintre ei este este carantinat la domiciliu”, a declarat Constantin Spinu, seful Directiei informare si relatii publice din MApN, la Antena 3.

Acesta a precizat ca in unitate au fost luate masuri de dezinfectare a spatiilor si a tehnicii, dar si pentru protectia personalului.

Publicitate

De asemenea, au fost identificati contactii directi ai militarilor, care au fostt izolati la domiciliu, unde sunt monitorizati de medicii de familie si de medicii de la unitate.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.