Ministrul Marcel Vela, un nou anunt pentru romani: „Voi anunta o actiune pe care o pregatesc special!”

Ministrul de Interne Marcel Vela a facut un nou anunt pentru romani, de data aceasta pe retelele de socializare. Ministrul saune ca este vorba despre o „actiune pe care o pregatesc special pentru a ramane intr-un dialog permanent”. Vela a mai adaugat si ca are sentimentul de „implinire a misiunii fata de cetateni si fata de Romania”, intr-un mesaj adresat tuturor colegilor din MAI, scrie stiritv.ro

Marcel Vela, un nou anunt pentru romani: „o actiune pe care o pregatesc special”
Ministrul Marcel Vela i-a anuntat pe romani ca pregateste o actiune speciala, insa nu inainte de a le multumi pentru toate urarile si mesajele de Paste, dar si pentru faptul ca ii sunt semnalate anumite aspecte chiar pe reselele de socializare.

„Mesajele si urarile dumneavoastra au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paste atat de diferit. Am simtit ca au fost urari menite sa ma incurajeze, sa ofere forta si energie pentru actiunile viitoare. Va multumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastra, pentru faptul ca imi semnalati anumite aspecte aici, dar mai ales pentru ca ramaneti mereu deschisi dialogului”, scrie Marcel Vela.

Citeste si articolul :   Medicul Tudor Ciuhodaru avertizeaza toti parintii si bunicii: "Atentie la paracetamol"

Ministrul sustine ca rugamintile autoritatilor au fost aplicate intr-un mod exemplar.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„De asemenea nu pot ramane indiferent in fata eforturilor dumneavoastra. Rugamintile noastre au fost aplicate intr-un mod exemplar cum poate nu s-au asteptat cei care isi doreau sa speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastra de respect si patriotism pentru toata munca noastra din spatele acestor zile a fost cu adevarat impresionanta si va spun din suflet MULTUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fara unitate, impreuna am fost si suntem o mare echipa care lupta pentru acelasi scop, iar dumneavoastra ati inteles acest mesaj intru totul. Aceste zile imi ofera sentimentul de implinire a misiunii fata de cetateni si fata de Romania”, mai spune el.

Marcel Vela i-a anuntat totodata ca pregateste ceva „special”, o actiune a carei menire este sa ajute la mentinerea unui dialog permanent.

„Pentru ca imi doresc sa fiu mai aproape de mesajele primite aici si pentru ca vreau ca multe intrebari sa nu ramana fara raspuns, maine voi anunta o actiune pe care o pregatesc special pentru a ramane intr-un dialog permanent. O zi cu bine!”, mai spune ministrul.

Citeste si articolul :   Augustin Viziru este marele castigator Ferma 2020.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.