Cei doi muncitori prinsi sub daramaturi la Mina Uricani nu au fost gasiti

Cei doi muncitori prinsi sub tone de moloz, dupa ce un turn de extractie de la Mina Uricani, din judetul Hunedoara, s-a prabusit nu au fost gasiti nici dupa mai bine de 12 ore de cautari.

Inspectorul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a transmis ca vor fi reluate cautarile joi, deoarece nu au fost gasite cele doua persoane surprinse de cateva tone de moloz.

Publicitate

„In ciuda eforturilor sustinute ale pompierilor salvatori si ale celorlalte autoritati locale implicate in misiunea de salvare, pana la aceasta ora cele doua persoane surprinse de prabusirea turnului de extractie nu au putut fi recuperate”, au transmis reprezentantii IGSU.

Cautarile vor fi reluate joi, 16 aprilie. Miercuri, ele au fost oprite, dupa mai bine de 12 ore de la accident.

Publicitate

Doi muncitori au fost prinsi sub cateva tone de moloz, dupa ce un turn de extractie de la Mina Uricani s-a prabusit. Accidentul a avut loc la suprafata, nu in subteran.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.