CEC ofera facilitati salariatilor din sistemul medical la refinantarea creditele de nevoi personale

CEC Bank, ofera salariatilor institutiilor medicale care sunt in prima linie in lupta impotriva COVID-19, conform Ordinului 555/2020 publicat in Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-si refinanta creditele de nevoi personale in lei, in conditii avantajoase, anunta banca.

Dobanda este fixa, de 5,5% pe an, cea mai mica de pe piata in acest moment, fara alte comisioane. Banca sustine intr-un comuicat ca oferta pentru acest tip de credite vine cu o dobanda care se situeaza aproape la jumatate fata de dobanda medie in sistemul bancar la creditele de consum din portofoliu – de circa 10,5%.

CEC Bank intentioneaza sa vina in sprijinul salariatilor din spitalele care lupta impotriva COVID-19 si cu o oferta de credite pentru locuinte cu costuri foarte avantajoase, care urmeaza a fi lansata in perioada urmatoare.

Publicitate

In cazul unui credit de nevoi personale de 20.000 de lei, rambursabil in 5 ani, rata pe care o va plati clientul este 382 de lei, fata de 430 de lei in cazul unui credit similar dar pentru care se practica dobanda medie din piata.

Pot fi imprumutate sume de pana la 90.000 de lei, in moneda nationala, pentru nevoi personale, fara garantii imobiliare, pe o durata de pana la 5 ani.

Avand in vedere contextul determinat de noul coronavirus si necesitatea de limitare a deplasarilor si a contactului dintre persoane, pentru acest tip de credite este disponibil un flux de acordare simplificat, care prevede preluarea solicitarilor prin telefon prin intermediul serviciului Phone Banking si chiar si posibilitatea de a deschide conturi online, prin platforma CEC_IN, urmand ca solicitantul sa se deplaseze o singura data in unitatea CEC Bank, pentru semnarea contractului final.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.