Gigi Becali a fost oprit de politie in trafic: Nu aveam nicio declaratie

Gigi Becali a povestit ca a fost oprit in trafic de politisti si ca nu avea declaratie pe proprie raspundere, necesara pentru deplasarile facute, asa cum prevad Ordonantele Militare.

Politia l-a oprit in trafic pe Gigi Becali. Intrebat de declaratia pe propria raspundere necesara deplasarii in timpul epidemiei de coronavirus, patronul FCSB-ului a replicat ca el nu este nevoit sa aiba declaratie pentru ca nu este angajat, ci angajator.

Publicitate

„Da, m-au oprit si pe mine sa ma verifice. Mi-au cerut declaratia. Nu aveam nicio declaratie. Pai ce-i aia. Ce sa fac? Eu fac declaratie pentru mine? Sa-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu ma duc la munca”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Patronul FCSB a apus ca el iese sa faca actiuni caritabile.

Publicitate

„Eu ies sa fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru masti, ajut spitale, ajut biserici. Eu ma duc sa fac voluntariat pe vreme de criza. Voluntariat pe banii mei. Cum sa ii spui lui Gigi Becali <Unde te duci?>. Oamenii ma cunosc, ma saluta, ma respecta, ma felicita pentru ceea ce fac si gata”, a mai spus Gigi Becali.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.