Veste buna! Bebelusul din Suceava, infectat cu COVID-19, s-a vindecat. Micutul s-a luptat si cu noul coronavirus, si cu rujeola in acelasi timp

Mattias, cel mai tanar pacient infectat cu noul coronavirus, din judetul Suceava, s-a vindecat. Vestea ca testul a iesit negativ a venit chiar in ziua in care baietelul a implinit 6 luni, potrivit monitorulsv.ro.

In perioada 18-23 martie, bebelusul impreuna cu mama lui au fost internati la sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Suceava. Pentru ca, intre timp, spitalul s-a inchis, micul pacient a fost externat.

Deoarece bebelusul acuza simptome precum febra si o stare generala proasta, mama a mers la Urgente la Spitalul Municipal Radauti. De aici, au fost transferati la Suceava, la sectia Boli infectioase. Pe 27 martie, Mattias a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, dar si cu rujeola. Au fost transferati amandoi la Clinica de Boli Infectioase din Iasi, unde copilul a fost tratat pentru ambele afectiuni, care s-au vindecat.

Publicitate

Mama a fost si ea testata pentru COVID-19 si testul a iesit negativ, iar testele facute lui Mattias zilele trecute au aratat ca micutul a scapat de virus, astfel incat ambii au fost externati. Femeia a transmis multumiri cadrelor medicale de la spitalul din Iasi pentru modul in care s-au ocupat de ei si le-a urat multa sanatate, scrie romaniatv.net

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.