Inca o zi neagra pentru Spania. Madridul nu mai este singurul focar al pandemiei

Spania a atins un nou record sumbru in criza de coronavirus. In ultimele 24 de ore, 832 de oameni au murit din cauza COVID-19.

Cu numai o zi in urma, Spania inregistrase 769 de morti infectati cu coronavirusul SARS-CoV-2.

Spania a atins un nou record sumbru in criza de coronavirus. In ultimele 24 de ore, 832 de oameni au murit din cauza COVID-19.

Au aparut 5.694 de noi cazuri de infectare cu coronavirus si, in total, sunt 72.248 persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Publicitate

Numarul de infectii si decese cauzate de coronavirus avanseaza in ultimele zile mai rapid in Catalonia, astfel ca Madridul nu mai este singurul focar al pandemiei din Spania. Catalonia si Madrid au inregistrat primul caz in aceeasi zi, 25 februarie, dar explozia bolii a fost resimtita mai devreme la Madrid.

Primele zece decese la Madrid au fost inregistrate pe 10 martie, in timp ce in Catalonia aceasta cifra nu a fost atinsa pana la 16 martie. Vineri s-a ajuns la 1.070 de morti in Catalonia si 1.021 la Madrid, scrie antena3.ro.

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania. Unde a avut loc seismul si ce magnitudine a avut

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.