ULTIMA ORA: Inca un deces al unui pacient infectat cu coronavirus in Romania. Care este bilantul total

In noaptea de joi spre vineri a mai fost raportat, dupa ora 00.45, un deces al unei persoane confirmata cu noul coronavirus. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

Este vorba despre o femeie de 80 ani, din judetul Bacau, internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi in sectia de ATI.

A fost confirmata in data 25.03 si a murit pe 26.03, avand insuficienta cardiaca si fibrilatie atriala.

Cel mai recent bilant, indica faptul ca 1.029 de persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, iar 94 au fost declarate vindecate si externate, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.