ULTIMA ORA: Masuri clare dupa intrarea Romaniei in stare de URGENTA. Toti romanii trebuie sa le respecte

Marcel Vela, ministru de Interne, a anuntat cateva masuri ce vor intra in vigoare odata cu intrarea Romaniei in stare de urgenta.

„Instituirea starii de urgenta implica pentru toti schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau de neintelegere. Sa constientizam cu totii ca acesta este spre binele nostru. Starea de urgenta ne va permite sa luam cele mai bune masuri pentru prevenirea si gestionarea coronavirusului. E nevoie de colaborarea fiecaruia dintre dumneavoastra.

Va rog sa evitati deplasarile care nu sunt absolut necesare. Nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica, scrise de oameni inconstienti sau care au interese obscure, poate chiar economice. Situatia este sub control, pentru ca am luat masuri din timp„, a spus Marcel Vela.

O alta masura este aceea a romanilor care urmeaza sa se intoarca acasa din strainatate. Acestia vor intra in carantina automata daca vin din tari cu peste 500 de cazuri de coronavirus inregistrate.

„O masura luata a fost limitarea unor lucruri pe care pana acum am evitat sa le luam. Se suspenda targurile auto, iar cei care vin din zone cu peste 500 de cazuri de coronavirus vor intra automat in carantina„, a mai spus Marcel Vela

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.