ULTIMA ORA: Asistenta de la Spitalul pentru Copii “Marie Curie”, confirmata cu coronavirus. Ce spune medicul epidemiolog Carmen Murariu

O asistenta de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Marie Curie” a fost diagnosticata cu noul coronavirus, arata o informatie obtinuta in exclusivitate de Observator. Femeia, care e acum internata la Spitalul Victor Babes, ar fi intrat in contact direct cu patru angajati din Marie Curie, care nu sunt insa medici.

Asistenta a participat la un eveniment, in data de 8 martie, alaturi de o familie ai carei membri au fost confirmati ulterior cu Covid-19.

“Este vorba de o doamna asistenta care a fost la un eveniment in data de 8 martie cu o familie. Aceasta familie a fost ulterior confirmata ca fiind pozitiva pentru infectia cu noul coronavirus. In cursul zilei de marti doamna a aflat de aceasta suspiciune in momentul cand era la serviciu. Perioada cat a stat dansa la serviciu a fost destul de scurta, sub o ora. Afland de aceasta suspiciune, s-a autoizolat ea si familia ei si a fost confirmata pozitiv cu infectia cu noul coronavirus”, a precizat medicul epidemiolog Carmen Murariu, de la Spitalul Marie Curie.

Carmen Murariu a precizat ca asistenta este in acest moment internata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase “Victor Babes” si se iau toate masurile pentru a autoizola persoanele cu care a intrat in contact direct.

Surse medicale au declarat in exclusivitate pentru Observator.tv ca asistenta medicala confirmata pozitiv este de la banca de lapte a Spitalului Marie Curie.

Autor