Prof. Dr. Monica Pop, mesaj de ultima ora pentru toti romanii

Cunoscutul medic oftalmolog prof dr Monica Pop a lansat un mesaj pe pagina sa de Facebook, pentru toti romanii. Iata mesajul integral:

“FACETI CE TREBUIE si AVETI CURAJ SI INCREDERE IN MEDICI!
STAM F BINE!

Sistemul de sanatate e “pe faza”! Ca de obicei! Stam f bine!

E una din cele mai bine gestionate situatii de criza din lume! De catre MEDICI, bineinteles!
Tari considerate mai civilizate si mai bogate, din Europa si nu numai, multe cu populatii mult mai mici decit cea a Romaniei, fara intorsi din Italia, Israel, etc, AU MII de cazuri. MII!
NOI – 131 -!!!

Publicitate

Publicitate

E bine ca autoritatile ii asculta pe medici! Acum se vede cit de buni sint si cit de valorosi! Fara ei ar fi fost dezastru!

BRAVO MEDICI romani!

Bravo romani responsabili si ascultatori!

SA AVEM CURAJ! Si SPERANTA!”, a scris cunoscutul medic pe pagina sa de Facebook.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.