Horoscop 16 martie 2020. Inceputul de saptamana aduce schimbari la 180 de grade, pentru 4 zodii

Horoscop 16 martie 2020. Inceputul de saptamana aduce schimbari importante

Horoscop 16 martie 2020 Berbec

Berbecii incep saptamana pusi pe fapte mari, in special pe plan profesional. E un moment prielnic pentru a incepe un proiect nou sau de a rezolva probleme lasate in planul secund. Profita de aceasta perioada pentru a pune lucrurile in ordine, iti vei multumi in scurt timp. Mare atentie la starea de spirit a celor dragi, s-ar putea ca unii sa poarte o povara pe umeri. Poate poti da o mana de ajutor.

Horoscop 16 martie 2020 Taur

Prea mult internet si TV te pot face apatic si fara pofta de viata, asa ca n-ar strica sa faci putina miscare. Iar pentru asta nu trebuie neaparat sa parasesti locuinta. Sunt destule metode prin care te poti mentine din forma in confortul propriei case. Daca simti si nevoia unei achizitii in acest sens nu ezita. Orice investitie in sanatatea ta se va intoarce inzecit.

Horoscop 16 martie 2020 Gemeni

Gemenii ar face bine sa fie pregatiti pentru actiune, pentru ca s-ar putea ivi situatii cu adevarat neprevazute pe plan sentimental. O intalnire cu o persoana pe cat de misterioasa, pe atat de atragatoare, le pune inima pe jar, iar timp de pierdut nu e. Cine nu face primul pas va trebui sa se impace cu ideea ca s-ar putea sa nu mai vada niciodata aceasta aparitie electrizanta.

Horoscop 16 martie 2020 Rac

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 mai 2023. Capricornul trebuie sa isi urmeze intuitia

Racii ar trebui sa fie deschisi la orice idee noua, chiar daca sunt specialisti in domeniul lor de activitate. Atunci cand imaginatia se impleteste cu experienta se nasc lucruri speciale, care pot schimba destine. Si, daca simti ca ai tras concluziile necesare, nu ezita sa preiei conducerea si sa aduni oamenii in jurul tau.

Horoscop 16 martie 2020 Leu

Ati putea avea o zi foarte distractiva astazi, plina de relaxare si de ras. Acordati-va timp pentru a va bucura si lasati deoparte orice munca serioasa pentru o perioada, daca puteti. Opteaza pentru a te bucura de timpul petrecut cu prietenii, in loc sa te angajezi in studiu, si vei ramane energizat si zambind toata ziua.

Horoscop 16 martie 2020 Fecioara

Astazi, o discutie cu cineva amuzant va poate deschide mintea catre un mod cu totul nou de gandire, dar nu va va schimba ideile despre ceea ce este corect si ceea ce este gresit. Esti intelept sa iei in considerare opiniile, perspectivele si punctele de vedere ale altor persoane, dar in final trebuie sa faci alegerea potrivita pentru tine.

Horoscop 16 martie 2020 Balanta

Fiecare relatie implica un echilibru de putere, dar este important sa nu confundati echilibrarea puterii cu lupta pentru control. Nu orice compromis inseamna ca cineva renunta la ceea ce doreste de dragul a ceea ce altcineva doreste. Cand tu, un prieten sau partenerul tau sunteti in divergenta, nu presupuneti ca castigatorul ia totul. Puteti ajunge la un acord cu privire la ceea ce doriti amandoi.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru vineri, 29 ianuarie 2021. Ce trebuie sa faca fiecare zodie la inceput de weekend

Horoscop 16 martie 2020 Scorpion

Acesta este genul de zi pe care il iubeste partea introvertita a personalitatii tale! S-ar putea sa te confrunti cu combinatia perfecta de program flexibil, energie pozitiva si dorinta de relaxare. Nu trebuie sa distrati pe nimeni altcineva, sa le anticipati nevoile sau sa incercati sa fiti sociabili atunci cand nu simtiti asta. In schimb, petreceti cat mai mult timp doriti singur. Fiind de unul singur, va va permite sa faceti orice doriti sa faceti, oricand doriti sa o faceti.

Horoscop 16 martie 2020 Sagetator
Pentru nativii din Sagetator, astazi, exista probabilitatea de a avea un rol foarte important in conducerea unui proiect, in a duce la capat o munca pe care o derulati in echipa. E un moment favorabil pentru a arata ce stiti si ce puteti face. Iar rezultatele bune vor avea si rasplata. In viata privata ar putea fi putina aglomeratie: e posibil sa aveti mai multe solicitari de la apropiati. E bine, totusi, sa stiti ca aveti asa de multi prieteni!

Horoscop 16 martie 2020 Capricorn
Astazi, pentru Capricorni, poate ar fi timpul sa nu se mai gandeasca atat de mult la ceea ce trebuie sa spuna. Poate ar fi timpul sa deveniti spontani si sa nu mai masurati pas cu pas ce faceti. Uneori, e bine sa actionati rapid si sa va bazati pe instinctul vostru. Astazi, asta v-ar putea fi de folos nu doar in profesiune, ci si in dragoste, spune horoscopul.

Citeste si articolul :   Semne zodiacale carora le place sa manance

Horoscop 16 martie 2020 Varsator

Varsatorii ar trebui sa mai ia si in calcul ca nu pot multumi pe toata lumea. Chiar daca aveti inima mare, incercand sa-i ajutati pe toti cei care va cer ajutorul ar putea sa va aglomereze si sa va intarzie cu problemele pe care le aveti voi de rezolvat. Ar fi mai bine daca ati da mai multa atentie si propriei persoane si obiectivelor pe care le aveti, recomanda horoscopul. Doar asa puteti face pasul inainte!

Horoscop 16 martie 2020 Pesti

Cei din zodia Pesti ar trebui sa stie ca nu se pot amana la nesfarsit schimbarile care sunt inevitabile. Cu incredere si calm, puteti face alegerea potrivita pentru ca viitorul sa sune bine. In viata personala, veti putea simti ca prietenii va sunt aproape si va puteti baza pe ei la nevoie. Sfaturile lor ar putea fi de foarte mare pret!

Autor