Interviu cu primul roman diagnosticat, dar si primul vindecat de coronavirus. Declaratii surprinzatoare

Pe data de 26 februarie, Sergiu Sgurescu era primul roman infectat cu coronavirus. Tanarul de 25 de ani, din Gorj, a fost transportat la Spitalul Matei Bals din Bucuresti si testat pozitiv cu COVID-19. Sergiu, primul roman vindecat de corona virus, a facut primele declaratii despre situatia prin care e trecut.

Sergiu, in varsta de 25 de ani, a fost primul roman infectat cu coronavirus si tot el a fost cel care a fost primul vindecat. Tanarul a fost externat pe data de 1 martie, insa nu a putut merge la familie, pentru ca acestia se aflau in carantina.

Sergiu Sgurescu a declarat ca se gandeste ca nici nu a avut coronavirus.

Publicitate

„Nu am avut simptome, nu am avut absolut nimic. Eu cred ca nici nu am avut coronavirus. Probabil a fost o greseala ceva, ma gandesc. Nu e chiar asa de rau cum se pare. Si daca e sa fie, pana la urma e o raceala, o gripa care se poate vindeca, adica nu e asa rau. Nu trebuie sa fie panica asa mare, pentru ca e o raceala care se trateaza’, a spus Sergiu, primul roman vindecat de coronavirus.

Citeste mai multe pe viva.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.