Oficial OMS, Declaratie despre CORONAVIRUS: “Este o speranta falsa sa spui ca virusul va disparea de la sine”

„Nu exista nici o dovada ca virusul COVID-19 isi va opri raspandirea daca se va incalzi. Este o speranta falsa sa spui ca virusul va disparea de la sine, daca vine vara!”.

Aceasta este declaratia directorului executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care a raspuns, vineri dupa amiaza, intrebarilor adresate de StirilePROTV. Organizatia Mondiala a Sanatatii a clarificat si problema persoanelor care trebuie testate pentru a preveni raspandirea bolii.

Michael J. Ryan, director executiv al OMS: „Nu stim inca cum va actiona sau cum se va comporta acest virus in diferite tipuri de conditii climatice. Trebuie sa presupunem ca virusul va continua sa aiba capacitatea de a se raspandi si este o speranta falsa sa spui ca pur si simplu va disparea daca vine vara, asa cum se intampla cu gripa. Noi speram sa se intample asa… Dar nu putem face aceasta presupunere. Nu exista nicio dovada acum ca se va intampla acest lucru. Trebuie sa luptam cu virusul acum si nu cu speranta ca va disparea de la sine”.

Citeste si articolul :   Cele mai bune alimente la micul dejun pentru sanatate

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro.

Autor