ULTIMA ORA: OFICIAL! 8 noi cazuri de coronavirus confirmate in Bucuresti. Bilantul infectiilor cu COVID-19 ajunge la 25

Grupul de Comunicare Stategica a anuntat marti 8 noi cazuri de infectare cu COVID-19. Toate cazurile confirmate marti sunt in Capitala, la persoane care au avut contact cu barbatul de 60 de ani internat la spitalul Dimitrie Gerota (pacientul 17), sau care au calatorit in Israel, Germania sau Marea Britanie.

Mai este un cetatean care a calatorit in Israel. In acest moment sunt 8 confirmari noi cu Covid 19, bilatul ajunge la 25 de persoane infectate.

Nora barbatului internat la Gerota lucreaza la Primarie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a informat, marti, ca o angajata a municipalitatii este nora barbatului de 60 de ani confirmat cu noul coronavirus, fiind internata cu sotul si fiul la Spitalul “Victor Babes”, iar colegii ei au intrat in izolare la domiciliu.

Publicitate

“La Primaria Capitalei avem o colega care este nora bolnavului care a fost declarat aseara in aceasta situatie ca fiind un pacient COVID-19. In acest moment, este internata impreuna cu sotul si fiul sau la Spitalul ‘Victor Babes’. S-au realizat toate analizele, toate testele si asteptam in acest moment rezultatele. Am luat toate masurile care se impun.

Toti colegii sai au intrat de astazi in izolare la domiciliu, practic nu au mai venit la serviciu, fac parte, de asemenea, din aceasta ancheta epidemiologica si vor raspunde tuturor intrebarilor adresate de catre reprezentantii DSP. In ceea ce priveste zona unde se afla respectiva directie, unde lucreaza doamna in cauza, (…) s-a realizat dezinfectie cu un aparat cu nebulizare, cu un dezinfectant de nivel foarte inalt. In functie de rezultatul testelor, vom lua masuri si mai serioase”, a explicat Firea, intr-o postare video pe Facebook, scrie digi24.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.