ULTIMA ORA! E oficial! Se inchid scolile. Anuntul lui Ludovic Orban: Ce se intampla cu angajatii!

Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat, luni seara, decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta de a inchide unitatile din invatamantul preuniversitar din Romania, in perioada 11-22 martie.

Declaratiile lui Ludovic Orban:

– Incercam zi de zi sa luam cele mai bune masuri pentru a face fata oricarie situatii.

– Am luat decizia de suspendare a cursurilor in invatamantul preuniversitar pe o perioada limitata, intre 11-22 martie, inclusiv, cu posibilitate de prelungire. Este o masura cu caracter preventiv.

Publicitate

– Primul argument este o crestere a riscului de intrare in tara a unor persoane din zone cu o larga raspandirii a virusului.

Articolul continuă după reclame

– Este vorba despre opt zile de curs. Grija este de a-i feri pe copii de orice risc de contaminare.

O alta decizie de impact ii vizeaza chiar pe pacientii deja internati in spitale din ordinul autoritatilor de Sanatate publica rudele familiile sau apartinatorii obisnuiti vor avea interdictia de a face orice vizita in spitale cel putin pana la finalul acestei luni.

Citeste si articolul :   Carantina prelungita pentru sute de mii de romani.

In cazul pacientilor care vor sta in carantina, autoritatile se angajeaza sa le deconteze cheltuielile facute in perioada de izolare.

De asemenea, o alta propunere va fi ca unii angajati din sistemul privat si de stat sa munceasca de acasa, precizeaza stitirileprotv.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.