Horoscop 7 martie 2020. Patru zodii au norocul de partea lor. Ce se intampla cu celelalte zodii

Horoscop zilnic 7 martie. Astrologii ne prezinta principalele previziuni astrale pentru ziua de sambata.

Berbec

Faci o schimbare in privinta lookului. Apelezi la un specialist sau pur si simplu pui in aplicare sfaturile unor persoane avizate. Iti va prinde foarte bine pentru psihic.

Taur

Publicitate

In loc sa rezolvi o problema care devine urgenta, preferi sa profiti de vremea frumoasa si sa pleci intr-o mica escapada. Ceva mai greu de convins va fi sotul/sotia.

Gemeni

Primesti un bonus sau castigi ceva si imediat te gandesti cum sa sarbatoresti. Un prieten iti ofera o idee exceptionala si incepi sa dai telefoane pentru a-i anunta pe toti cei apropiati.

Rac

Te lasi ghidat de inspiratie si instinct si este cea mai buna decizie pe care ai luat-o in ultima vreme, pentru ca rezultate o sa apara in scurt timp.

Leu

Asculta-ti vocea interioara. Astrele te fac sa fii putin mai calm si sa faci pace cu tine insuti/insati. Ofera-ti un ragaz inainte de a lua decizii importante.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 aprilie 2022. Pestii au o zi de bun augur pentru inceputuri si schimbari

Fecioara

Daca ti-ai pierdut increderea in tine, astazi este ziua cea mai buna pentru a o recapata. Ai parte de un succes care te face sa revii pe drumul cel bun. Colegii de munca te vor ajuta destul de mult.

Balanta

Acorzi prea multa importanta oamenilor care nu merita aprecierea ta. Ar fi bine sa spui stop si sa treci mai departe. Altfel, o sa pierzi momente pretioase cu lucruri fara rost.

Scorpion

Intri intr-o disputa cu rudele mai in varsta. Nu impartasiti aceleasi idei cu privire la un eveniment la care o sa participe intreaga familie.

Sagetator

Ai aspiratii inalte si astazi demarezi un proiect in acest sens. Ti-ai propus sa faci totul ca la carte si nu vrei sa lasi nimic sa intervina.

Capricorn

Intri intr-o competitie si iti va fi greu sa faci fata, pentru ca ceilalti par foarte bine pregatiti. Nu te lasa intimidat. Doar dand tot ce ai mai bun in tine te asiguri ca termini totul cu bine.

Citeste si articolul :   Blestemul ascuns al fiecare zodii. Ce greutate duci pe umeri in functie de zodie

Varsator

Esti intr-o forma de zile mari. Nimic nu te poate tine pe loc, pentru ca te comporti precum o masina cu multi cai putere. Inspre seara bifezi o reusita profesionala.

Pesti

Ai parte de o bucurie in privinta relatiei personale si o sa ai mari emotii. Nu incerca sa eviti ceva ce te deranjeaza, pentru ca nu o sa scapi. Mai bine sa se termine mai repede.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.