Razbunarea Andreei Balan. Cum a fost umilit George Burcea

Andreea Balan si George Burcea au semnat un contract prenuptial inainte de a deveni sot si sotie.

Inainte de a devenit sot si sotie, Andreea Balan si George Burcea ar fi incheiat un contract prenuptial, mai ales ca la mijloc este vorba despre o avere colosala. In urma divortului, artista ar ramane cu bunuri in valoare de aproximativ un milion de euro, in timp ce sotul ei nu se va alege cu nimic de pe urma casniciei, relateaza wowbiz.ro.

Andreea Balan a avut grija sa se asigure, inainte de a se casatori, ca nimic din ce a obtinut in cariera ei nu va ajunge pe mainile sotului, in cazul unei despartiri. Asadar, frumoasa artista va ramane cu o casa evaluata la 500.000 de euro, un apartament de 100.000 de euro si un alt apartament care valoreaza 90.000 de euro, relateaza sursa mai sus citata.

Ce a convins-o pe Andreea Balan ca nu mai exista cale de intoarcere in relatia cu George Burcea

Astfel, in weekend, George Burcea a mers acasa la Andreea Balan pentru a-si strange lucrurile si pentru a-si vedea fetitele, iar lucrurile par sa se fi clarificat intre cei doi soti.

Mai exact, sustin sursele WOWbiz.ro, cand a ajuns in casa Andreei Balan, Ggeorge Burcea a avut, la insistentele artistei, o conversatie scurta cu sotia lui. Iar discutia, care a durat extrem de putin, intre cele cateva bagaje luate din casa, a fost una care ar frange inima oricarei femei. Nu de altcevas, dar cand Andreea Balan l-ar fi intrebat despre ce s-a intamplat, el a spus, sec, ca nu o iubeste si ca acesta este motivul pentru care pleaca.

Mai mult decat atat, sustin sursele WOWbiz.ro, cand Andreea Balan l-ar fi intrebat care este moticvul unei schimbari atat de bruste, el s-a multumit sa repete aceleasi declaratii si sa ii spuna ca nu are nevoie de familie, de sotie si ca vrea sa fie singur, ca are proiecte in care este implicat.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.