Alerta maxima in SUA: O tornada a ras de pe fata Pamantului cartiere intregi. Cel putin 22 de oameni decedati. VIDEO

Cel putin 22 de persoane au decedat in statul american Tennessee in urma unei tornade extrem de puternice.

Sute de case au fost facute una cu pamantul de furtuna care a avut o forta neobisnuita.

Locuitorii au fost luati prin surprindere pentru ca alerta a fost data doar cu cateva minute inainte ca vijelia sa mature totul in cale.

imaginea 1

Publicitate

Meteorologul unui post de televiziune din Nashville a vazut tornada si imediat si-a alertat colegii aflati afara.

Dupa doar cateva secunde, haosul s-a instalat, iar vantul turbat a distrus totul in cale. Scenele s-au derulat noaptea, cand multi dormeau. Asa ca, treziti de cosmarul dezlantuit, au avut putin timp la dispozitie pentru a se adaposti.

imaginea 2

Articolul continuă după reclame

Localnic: „Sunt aici pe strada principala din Nashville, Tennessee, unde furtuna a lovit foarte tare. Va voi arata ce este in spatele meu. Puteti vedea acea camioneta, rasturnata pe o parte, ca o jucarie, iar mai departe, fatada unui magazin a fost in totalitate smulsa, ca sa va dati seama de puterea tornadei de mai devreme. Intre timp, oamenii de aici din Nashville incearca sa isi revina si sa isi dea seama de ce s-a intamplat asta.”

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 2.878 de cazuri noi si 69 de decese, in ultimele 24 de ore

Cei care au ajuns in adaposturile aflate in subsolul locuintelor s-au vazut blocati inauntru de bucatile de acoperis si de copaci. Si au avut nevoie de ajutor.

Iar peisajul lasat in urma este dezolant. De pilda, masini aruncate unele peste altele intr-o parcare, de parca ar fi niste jucarii.

Piscina unui hotel a fost transformata in groapa de gunoi. Acolo au ajuns resturile smulse de vant de pe constructiile din apropiere. Scolile si institutiile publice raman inchise pana cand cladirile vor fi refacute sau declarate sigure, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.