Horoscop 4 martie 2020. Vesti mari pentru trei zodii. Au o zi norocoasa

Horoscop zilnic, 4 martie. Afla care sunt cele mai norocoase zodii in data de 4 martie si ce-ti rezerva astrele.

Berbec:

Faptul ca cineva apropiat a avut parte de o reusita financiara te ambitioneaza sa demarezi proiectul la care visai de multa vreme. Cu putin ajutor o sa ajungi exact in punctul dorit..

Taur:

Publicitate

Astrele iti ofera posibilitatea sa-ti redescoperi potentialul de intelegere si aprofundare a lucrurilor. Evita, pe cat posibil analizele medicale si interventiile chirurgicale!

Gemeni:

Relaxeaza-te suficient pentru a putea fi in forma maxima. Evita speculatiile si asculta cu atentie ce au de zis ceilalti.

Rac:

Este posibil ca planurile tale sa nu iasa chiar asa cum visai. Evita conflictele si nu te abate din drumul tau.

Leu:

O zi foarte buna la locul de munca, iar acasa si mai buna. O persoana mai mica ca varsta, probabil ruda, o sa iti dea o veste exceptionala. Deja stii ce o sa faci in urmatoarea perioada.

Citeste si articolul :   Horoscop pana duminica. Luna Plina a schimbat destine. Ploua cu bani pentru o zodie

Fecioara:

Publicitate

Este ziua perfecta pentru a aduce in viata ta relationala anumite schimbari. Afli noutati despre viitoare casatorii sau despre venirea pe lume a unui copil.

Balanta:

Cineva bolnav din familie poate avea nevoie de ingrijirea ta. S-ar putea sa primesti oferte minunate de asociere intr-un parteneriat.

Scorpion:

Inima ta bate cu putere, la unison cu cea a persoanei iubite. Uiti de micile tale defecte si reusesti sa profiti doar de calitatile tale.

Sagetator:

Detii controlul asupra a ceea ce urmeaza sa faci in urmatoarele saptamani si tinzi sa alegi calea cea grea. Norocul tau va fi cineva de la job ce te indeamna sa faci alta alegere.

Capricorn:

Sunt momente bune pentru activitati gospodaresti. Nu poti impaca si serviciul si familia dintr-o singura miscare!

Varsator:

Poti fi nerabdator sa iesi in oras pentru a te distra cu partenerul de viata. Se pare ca esti mai mult pe drumuri astazi.

Pesti:

Nu te lasa rapus de circumstantele nefavorabile ce pot aparea la orizont. Incearca sa tratezi disputele ca pe niste aspecte absolut normale.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.