Horoscop zilnic, 9 noiembrie 2022. Zi plina de surprize pentru Fecioara

Astrele vorbesc despre importanta mediului inconjurator, echilibrul dintre spiritual si material si, de asemenea, va amintesc ca nostalgia este buna, dar numai cu moderatie.

Berbec

Esti protejat de univers. Astazi poti face totul si chiar mai mult, asa ca nu nega placerea de a fi tu insuti. Dar ai grija: uneori, dorintele ascunse nu duc deloc acolo unde ti-ai dori. La locul de munca, ar trebui sa acordati mai multa atentie sarcinilor la indemana. Sfat: Fii tu insuti.

Taur

Nu mai luati decizii bazate pe ceilalti – voi insiva stiti mai bine cum sta treaba. Nici nu ar trebui sa te gandesti ca altii sunt mai de succes sau mai fericiti decat tine, fiecare are propriile probleme si experiente. Ai incredere in instinctele tale si traieste aceasta zi la maxim, asa cum vrei tu, nu in consilieri.

Gemeni

Este timpul sa lasi iubirea sa intre in viata ta, care marcheaza timpul in prag sau a fost deja gasita. Noile cunostinte vor deveni baza viitorului tau, iar o persoana draga, daca exista una in apropiere, va deveni un sprijin si o protectie de incredere. Nu-l pierde aruncand cuvinte neglijente. Sfat: Lasa dragostea sa intre in viata ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 august 2021. Zi plina de surprize pentru Capricorn

Rac

Renunta la amaraciunea greselilor tale si ale altora, pentru ca nimeni nu este perfect. Este normal sa simti tristete, dor, resentimente, dar nu trebuie sa te ingropi in aceasta stare deprimanta. Exista riscul sa pierzi tot ceea ce iti este drag daca nu incetezi sa-ti reprosezi lucruri. Sfat: tineti capul sus, nimeni nu este perfect.

Leu

Acceptati situatia asa cum este, pentru ca faceti suficient, in masura propriilor forte si capacitati. Este mai bine sa fii atent la starea ta si sa intelegi ce ti-ai dori chiar acum si apoi sa-ti multumesti imediat pentru eforturile tale. Orice: un fel de mancare preferat sau o calatorie mult asteptata. Sfat: Fii atent la dorintele tale.

Fecioara

Stelele va promit o zi de bun augur, plina de surprize si mici bucurii. Principalul lucru este sa-ti deschizi inima in timp si sa cedezi la tot ce-ti iese in cale, fara a intra in rationament. Sfat: Deschide-ti inima catre frumusete.

Balanta

Opreste-te pentru o clipa si expira. Priveste in jur si asigura-te ca totul in jurul tau si eforturile tale insotesc. Uneori este important sa observati din exterior, fara sa va grabiti cu disperare sa faceti totul deodata. Nu lasati circumstantele sa va impiedice sa respirati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 ianuarie 2023. Zi plina de emotii

Scorpion

Este usor sa te pierzi in reteaua responsabilitatilor. Este usor sa fii atat de prins incat sa poti uita ce vrei cu adevarat. Restabiliti echilibrul si nu exagerati in urmarirea capriciilor altora. Astrele spun ca pot fi oameni in preajma care iti vor fura energia, fii atent. Sfat: este timpul sa gasiti un echilibru intre „ce trebuie facut” si „ce va doriti cu adevarat”.

Sagetator

Universul te protejeaza pentru ca esti harnic si bun la suflet. Nu opriti aceasta cale si intr-o zi totul va deveni asa cum ti-ai imaginat. Iar ceea ce nu vrea sa zaboveasca multa vreme in viata ta trebuie multumit pentru experienta acumulata, dar tu trebuie sa mergi mai departe. Sfat: nu te abate de la drumul ales, totul decurge conform planului.

Capricorn

Este timpul sa acordati atentie celor dragi care au nevoie de tine mai mult ca niciodata. Ai fost prea ocupat cu afaceri, iar acum toata agitatia poate afecta vremea din casa. De exemplu, seara favorizeaza o cina in familie cu discutii inima la inima sau o excursie comuna oriunde, chiar daca doar impreuna. Sfat: Fa-ti timp pentru cei dragi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

Nostalgia este buna, daca este cu moderatie. Mult mai important este ceea ce se intampla aici si acum, asa ca concentreaza-te pe prezent. Trecutul s-ar putea sa-ti bata la usa, dar depinde de tine sa decizi cui i se permite sa intre inapoi si cine ar trebui lasat afara. Sfat: Traieste in prezent.

Pesti

O zi grozava pentru a dezvolta o relatie cu tine insuti. Efectueaza ritualuri placute: plimba-te in natura, admira apusul sau citeste/termina acea carte pe care ai amanat-o de mult. A invata sa echilibrezi materialul si spiritualul este un subiect important pentru tine chiar acum. Sfat: Fa-ti timp pentru cei dragi.

Autor