Trucul surprinzator pentru curatarea geamurilor, lasandu-le stralucitoare si fara pete, ca noi

Care este aceasta metoda care iti va permite sa obtii ferestre curate si impecabile?

Pentru a va curata eficient geamurile, veti avea nevoie doar de cateva produse pe care le puteti obtine cu usurinta si anume:

O sticla cu pulverizator.

350 ml apa.

Publicitate

1 lingura de pudra de talc.

2 carpe moi din bumbac.

Iata cum:

Turnati apa si pudra de talc in sticla de pulverizare.   Agitati puternic sticla, astfel incat solutia sa devina cat mai omogena. Pulverizati amestecul pe geamuri, apoi stergeti cu o carpa moale de bumbac. La final, stergeti din nou geamurile cu a doua carpa curata si uscata pentru a indeparta orice reziduu de talc.

Acum poti vedea ca ferestrele tale sunt din nou curate si stralucitoare.

Alte modalitati de a va curata geamurile

De asemenea, puteti curata si scapa de geamurile murdare, folosind:

Otet alb: avand in vedere proprietatile sale antimicrobiene, otetul alb va poate scapa geamurile de toata murdaria acumulata, oferindu-le astfel stralucire si transparenta. Pentru a prepara aceasta solutie de curatare, amestecati otet alb cu apa, in proportie de 1/4 otet la 3/4 apa. Apoi inmuiati o carpa sau un burete si spalati geamurile. In cele din urma, luati o carpa uscata pentru a usca rapid suprafata pentru a evita urmele pe geam.

Picaturi de alcool de uz casnic: renumit pentru proprietatile sale de curatare, dezinfectare si indepartare a petelor, alcoolul de uz casnic va fi foarte util pentru curatarea geamurilor. Pentru a face acest lucru, puneti pur si simplu cateva picaturi de alcool pe o carpa umezita cu apa si frecati usor geamurile si lasati sa se usuce.

Citeste si articolul :   Sfaturi pentru ingrijirea bujorului. Cum obtinem mai multe flori intr-un timp scurt

Pentru a obtine geamuri perfect curate, nu ezitati sa urmati urmatoarele sfaturi:

De sus in jos: daca ferestrele sunt extrem de murdare, luati in considerare utilizarea unui burete poros si curatarea ferestrelor de sus in jos. Apoi va puteti sterge geamurile cu o carpa din microfibra.

Hartie de ziar: trucurile vechi bune inca functioneaza! Pentru a va curata geamurile, luati in considerare utilizarea ziarelor vechi.

Ambele parti: acest truc implica curatarea sticlei interioare intr-o miscare orizontala si a sticlei exterioare intr-o miscare verticala. Asadar, daca lasati un semn, veti sti ce parte sa verificati fara sa pierdeti timp.

Sapun cu moderatie: Nu uitati sa folositi o cantitate minima de sapun pentru a nu acumula prea multa spuma cu sapun pe geamuri, ceea ce va face aceasta sarcina mai obositoare.

Intretinere : cel mai bun mod de a va mentine geamurile curate in mod constant este sa le curatati si sa le spalati cat mai des posibil pentru a indeparta praful si murdaria acumulate.

Citeste si articolul :   Pastreaza-ti plantele sanatoase cu trucul preferat al gradinarilor

Acum vei sti ce sa faci pentru a obtine geamuri mai curate si mai stralucitoare! Asadar, nu ezitati sa puneti in practica aceste sfaturi valoroase.

Publicitate

Publicitate

Autor