Horoscop zilnic, 31 octombrie 2022. Ziua in care trebuie sa incercati lucruri noi

Luna in Scorpion favorizeaza luarea deciziilor responsabile. Doar nu uitati ca este important sa duceti proiectele pana la capat si acest lucru nu ar trebui sa contravina principiilor voastre. Incearca lucruri noi, iubeste, creeaza pentru bine!

Berbec

In acest moment, astrele va atrag atentia asupra importantei experimentelor. Cum si de unde va inspirati pentru a va depasi limitele, atat pe plan personal, cat si profesional? Cum si unde te simti inspirat sa iesi din zona ta de confort pana cand zona de confort este doar o iluzie? Cum si unde simti nevoia sa demonstrezi ca esti cea mai indrazneata si mai stralucitoare versiune a ta? Memento de la fortele misterioase: dezlantuiti si incalcati propriile reguli.

Taur

Publicitate

Desi sarbatorim la nesfarsit schimbarea, nu avem intotdeauna instrumentele potrivite pentru a face fata. Dar ceea ce trebuie eliminat trebuie eliminat, Taur. Aceasta este ceea ce ne cere transformarea. Deci, taiati snururile acolo unde este necesar. Iesiti din situatiile care va dauneaza bunastarii mentale si emotionale. Amintiti-va, ceea ce faceti loc este mult mai maret decat ceea ce lasati in urma. Sfat: E timpul sa scapi de lucrurile care nu-ti mai servesc binele.

Gemeni

Inca o data, stelele va reamintesc ca este vorba despre calatorie, nu despre destinatie. Asadar, fii mandru de locul in care te afli atunci cand incepi sa te bucuri de procesul de invatare. Lucrul bun este ca mediul in care va aflati va sustine si cresterea. Pentru unii dintre voi, acesta poate fi o perioada de ucenicie sau de petrecere a timpului cu un mentor in care aveti incredere. Fiti atenti la intelepciunea pe care oamenii o impartasesc cu voi in acest moment, deoarece va va ajuta sa mutati muntii. Sfat: Concentrati-va pe calatorie, nu pe destinatie.

Citeste si articolul :   Ce vor insemna visele noastre in perioada 16 - 19 septembrie. Vor fi printre ele profetice

Rac

Cu totii trecem prin perioade statice si perioade de actiune. Perioadele de odihna si perioadele de serviciu. Luna Intunecata aduce cu ea un memento sa faceti pauza si sa intrati in modul Yin. Permiteti-va sa procesati tot ceea ce s-a intamplat in ultimele luni. Procesul de introspectie iti va cere sa te confrunti cu niste adevaruri incomode despre tine si asta e in regula. Esti gata sa schimbi convingerile negative care te-au impiedicat de la progres. Sfat: Luna va va da putere sa gasiti adevaruri.

Leu

Anxietatea ta nu te va duce decat din ce in ce mai mult in adapostul iepurelui. Deci pauza. Fa un pas inapoi si scapa de blocaj in felul tau unic prin respiratie, jurnal, meditatie si miscare. Acest lucru va va ajuta sa creati spatiu pentru ca Spiritul sa se manifeste in moduri neasteptate. Celor care sunt deja pe drum li se reaminteste ca dificultatile fac si ele parte din calatorie. Concentreaza-te pe modul in care poti transforma circumstantele in avantajul tau. Concentrati-va asupra modului in care puteti obtine leacul pentru otrava cu care ati fost serviti. Mantra „acceptati totul, respingeti nimic” este cea mai buna.

Fecioara

Publicitate

Legea sincronicitatii este la lucru. Asa ca fiti atenti la ceea ce va spun semnele. Observati ciclurile care se apropie de sfarsit si capitolele din viata voastra care au nevoie de un epilog. Ai incredere ca transformandu-ti cunostintele in intelepciune, poti deveni cea mai intruchipata versiune a ta.  Sfat: este timpul sa scriem un epilog.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 decembrie 2021. Vesti grozave pentru cateva zodii

Balanta

In timp ce sezonul Balantei este minunat in multe privinte, a adus cu el multe rasturnari de situatie. Intorsaturile care te-au facut sa incetinesti, sa privesti inauntru si sa faci niste lucrari in umbra. Mersul prin adancimile intunecate ale psihicului tau este rareori usor. Dar ai trecut prin toate cu har. Astazi, in timp ce va pregatiti pentru viitoarea Luna Noua in Scorpion, fa-ti timp pentru a te ruga pentru recunostinta pentru tot ce a fost si tot ce urmeaza sa vina. Ceva ne spune ca vei avea mai multe motive sa sarbatoresti! Sfat: Ia-ti un moment pentru a-ti exprima recunostinta pentru tot.

Scorpion

Ai mai fost pe aceasta cale inainte, Scorpion. Ai facut loc in inima ta pentru cei care nu meritau dragostea ta. Ai avut incredere in oamenii care te-au dezamagit din nou si din nou. Astazi, stelele va amintesc de o schimbare de paradigma. Pentru a incepe sa-ti onorezi lumina interioara. Sa priveasca zeitatea in oglinda si sa le aminteasca de frumusetea, gratia si intelepciunea lor inerente. Meriti mai mult decat o alta jumatate de dragoste. Meriti sa fii alaturi de cineva care se angajeaza sa-si construiasca o viata alaturi de tine si care promite sa-ti fie alaturi in cele mai salbatice furtuni ale tale. Sfat: Onoreaza zeitatea din tine.

Sagetator

Ce cauti? Ce vrei de la aceasta legatura? Implicarea fizica este buna atata timp cat esti capabil sa exersezi detasarea si sa prioritizezi relatia ta cu tine insuti. Dar daca ai o inclinatie pentru incurcarea emotionala, stabileste-ti limitele cat mai curand posibil! Nu exista nimic mai important decat sa ai grija de sanatatea ta mintala.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 decembrie 2021. Schimbari pe plan personal pentru Scorpioni

Capricorn

Salutare si bun venit in sezonul Scorpion! Momentul in care vrajitoarele ies si se joaca. Viitoarea Luna Noua in Scorpion va va oferi oportunitatea perfecta de a va scufunda mai adanc in propriile practici si de a descoperi adevarul, Capricorn! Sfat : Nu va temeti de sarcinile complicate – va vor face mai puternic.

Varsator

Reteaua creatiei functioneaza in moduri misterioase pentru a ne oferi conditiile exacte de care avem nevoie pentru cresterea si dezvoltarea noastra. Ceea ce vi se ofera in acest moment este o oportunitate de a va imbunatati abilitatile si de a va orienta cariera in directia corecta. Loviti cat fierul este fierbinte, Varsator. In acelasi timp, recunoasteti ca faceti parte dintr-o echipa. Prin co-creare poti realiza o viziune grozava. Sfat: vi se ofera posibilitatea de a creste nivelul.

Pesti

Memento de luna intunecata: ceea ce rezisti contine medicamentul de care ai nevoie pentru cresterea si dezvoltarea ta. Asa ca, simtiti-va liber sa priviti in interiorul vostru. Nu-ti fie teama sa te scufunzi adanc in psihicul tau si sa asculti vocea umbrelor. Sa stii ca Universul are loc pentru esential, curatare si purificare, astfel incat sa poti iesi din vid ca versiunea cea mai intruchipata a ta. Sfat: onorati acest timp ca pe un timp de curatare.

Publicitate

Autor