Horoscop zilnic, 20 august 2022. Leul trebuie sa isi asculte instinctele

Astazi este momentul perfect pentru a va relaxa si a rezolva sarcinile de rutina.

Berbec

Astrele iti atrag atentia asupra spatiului tau fizic – dormitor, bucatarie, sufragerie, loc de munca. Trebuie sa schimbi ceva in acest spatiu, astfel incat sa-ti imbunatateasca starea de spirit, sa-ti sporeasca productivitatea si sa-ti permita sa intri intr-o stare de flux. Chiar si schimbarile mici si simple pe care trebuie sa le faci vor face o mare diferenta. Sfat: rearanjati.

Taur

Publicitate

Astazi trebuie sa te apropii de natura. Alergati in parc, inotati, faceti drumetii cu prietenii. Simte vantul pe pielea ta, asculta pasarile cantand. Bucurati-va de energia primordiala a soarelui si a padurii. Sfat: Iesiti in natura, o sa va reincarcati energia.

Gemeni

Cand vine vorba de iubire, asteptati-va la neasteptat. Astrele te incurajeaza sa fii atent unui partener care este gata sa faca tot posibilul pentru a te face sa te simti auzita si frumoasa. Despartiti-va de vocea din cap care va spune ca ceea ce esti atras este prea frumos pentru a fi adevarat. Drumurile voatre s-au incrucisat cu un motiv. Deschide-ti inima si permite-ti sa primesti iubire. Persoana potrivita este langa tine.

Rac

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 octombrie 2022. Ziua deciziilor rapide

Nu faci decat sa agravezi situatia retraind o veche trauma, reluand detaliile de sute de ori in capul tau. Daca deschideti o rana pe piele, aceasta nu se va vindeca. Accepta ca esti acolo unde ar trebui sa fii si ca nu poti face nimic pentru a schimba trecutul. Ai facut ce ai crezut ca e mai bine atunci si e suficient. Este timpul sa renuntam la ceea ce ar fi putut si ar fi trebuit sa fie. Sfat: Acceptati oportunitatile.

Leu

Asculta mintea „Eului” tau. Asculta ce iti spune vocea din capul tau. Daca simti ca actiunile nu sunt in concordanta cu dorintele tale, atunci probabil captezi semnalele potrivite. In acelasi timp, rezista impulsului de a lua orice decizii pripite. Cel mai bine este sa lasati lucrurile sa se dezvolte asa cum ar trebui. Sfat: Asculta-ti instinctele.

Fecioara

Cineva foarte apropiat este uimit de cat de mult ai evoluat. Dar este acesta doar un moft trecator sau exista potential pentru mai mult? Nu exista un raspuns direct. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa renunti la povara asteptarilor tale si sa lasi lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui. In timp, veti afla de ce a aparut aceasta legatura. Sfat: Lasati relatia sa se dezvolte.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 noiembrie 2022. Berbecul trebuie sa invete sa ierte

Balanta

Iti creezi iadul personal reluand mental acelasi eveniment din trecutul tau, repetand in cap aceeasi poveste despre cum ceva a mers prost. Accepta faptul ca nu poti schimba trecutul. Accepta faptul ca atunci erai o alta persoana. Ai putea gestiona mai bine situatia, dar trecutul nu poate fi reparat. Sfat: Accepta ceea ce nu poti schimba.

Scorpion

Daca esti blocat in rutina ta zilnica, este timpul sa-ti schimbi putin perspectiva. Este timpul sa lucrati la acel plan pe termen lung si sa evaluati cum si unde trebuie sa-l aliniati. Celor care au propria lor afacere li se reaminteste ca lucrurile se vor schimba in bine. Sfat: canalizati-va energia in directia corecta.

Sagetator

Esti in conflict intre a-ti urma „dorinte” si a le face pe plac celorlalti. Fii atent la modul in care stima ta de sine se raporteaza la modul in care te percep ceilalti. Uneori iti tradezi propriile dorinte pentru a crea un mediu confortabil pentru ei. Lipsa limitelor definite te impiedica sa devii persoana care trebuie sa fii. Sfat: asigurati-va propriile nevoi.

Citeste si articolul :   Trei zodii care vor avea o saptamana grea incepand de luni

Capricorn

Totul pare electrizat. Energia bate in tine, iar pasiunile fierb in afara. Lasa focul din sufletul tau sa-ti dea curajul de care ai nevoie pentru a-ti realiza cele mai salbatice vise. Sfat: Fa primul pas.

Varsator

Exista o diferenta intre paranoia si intuitie, iar diferenta este ca una vine din frica, iar cealalta din experienta. Ai incredere in vocea interioara care vrea sa te protejeze. Versiunea dvs. viitoare va va multumi pentru deciziile pe care trebuie sa le luati astazi. Sfat: Intuitia te va ajuta sa faci alegerea corecta.

Pesti

Cateva mementouri importante. Esti acolo unde trebuie sa fii. Totul in viata ta te ghideaza pe calea cea buna. Ceea ce pierzi va interveni doar in viitor si va deveni o povara suplimentara. Invata sa eliberezi si sa accepti. Intelegerea faptului ca faci totul corect te va ajuta sa faci fata dificultatilor cu care te confrunti in acest moment. Sfat: ai incredere in destin si in semnele lui.

Publicitate

Publicitate

Autor