Horoscop zilnic, 23 iulie 2022. Scorpionul are nevoie de o pauza

Dedica aceasta zi carierei tale: poti fie sa obtii o oferta profitabila, fie (cel putin) sa termini cu succes saptamana de lucru, inchizand toate cazurile importante.

Berbec

Exista o diferenta uriasa intre actiune si imitarea unei activitati viguroase. Fiti in momentul in care va limpeziti mintea si renuntati la nevoia de a lupta constant pentru ceva. Realizarea faptului ca stima de sine nu este determinata de productivitatea ta te va ajuta sa te eliberezi. Sfat: Traieste in prezent.

Taur

Publicitate

Sentimentele nu dispar pur si simplu. Trebuie sa devii gradinar si sa cresti un nou copac in sufletul tau schimband peisajul. Vorbeste cu o persoana iubita sau cu sinele tau din trecut. Va trebui sa realizezi tot ce ai suprimat in interior. In loc sa respingi anumite emotii drept „pozitive” sau „negative”, asculta ce le provoaca. Sfat: initiaza o conversatie pe care ai amanat-o de mult.

Gemeni

Maturand necazurile sub covor, eviti multe probleme. Dar emotiile care au fost trezite in tine nu dispar pur si simplu. Ele vor continua sa te bantuie noaptea. Vor continua sa creeze revolte. Asa ca incearca sa vorbesti despre ceea ce doare cel mai mult. Sfat: Intrebati si veti obtine ceea ce doriti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Cu cat suntem mai aproape de oameni, cu atat avem mai multe asteptari de la ei. De fapt, o mare parte din frustrarea noastra provine din faptul ca uneori oamenii pe care ii iubim nu sunt in masura sa ne inteleaga, sa ne aprecieze sau sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre.

Leu

Astazi iti vei intalni sufletul pereche. Si vei fi tu insuti, fara sa trebuiasca sa impresionezi pe cineva. Cunoaste-ti cele mai profunde dorinte si bucura-te de timpul cu cea mai apropiata persoana – tu insuti. Sfat: iubeste-te pe tine insuti.

Fecioara

Vestea proasta este ca nu toata lumea te va intelege. Vestea buna este ca nu conteaza. Eliberandu-te de dorinta de a fi aprobat de alti oameni, vei crea un loc in viata ta pentru conexiunile potrivite. In ceea ce priveste dragostea, acesta ar putea fi un nou salt inainte intr-o relatie. Sfat: Nu mai cauta aprobarea celorlalti.

Articolul continuă după reclame

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 octombrie 2021. Taurul obtine succes in ce isi propune

Ti-ai dat inima celor care nu meritau iubire. Ai avut incredere in cei care au preferat sa te dezamageasca din nou si din nou. Meriti mai mult decat o alta iubire incompleta. Meriti sa fii alaturi de cineva care vrea sa-ti petreaca restul vietii cu tine si sa te sprijine in cele mai mari furtuni. Sfat: acorda-ti la viata pe care o meriti.

Scorpion

Corpul tau nu este o masina. Nu esti proiectat sa faci ceva in mod constant. Incercati in mod constant sa obtineti lucruri care par a fi departe de dvs. Apasati butonul de pauza. Luati un moment pentru a privi frumusetea si gratia care va inconjoara. Sfat: Pune lucrurile in asteptare.

Sagetator

Cat de des esti dispus sa spui „nu stiu” si „sunt dispus sa invat”? Este timpul pentru autocunoastere. Cu toate acestea, nu va grabiti sa va incadrati intr-o cutie ingrijita sau sa lipiti o eticheta pe ea. Angajati-va intr-o explorare a voastra care va dura toata viata. Sfat: trezeste curiozitatea fata de adevaratul tau sine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 septembrie 2023. Joia Alba pentru trei zodii

Capricorn

Nu fiecare persoana din mediul tau merita timpul si energia ta. Nu toata lumea merita un loc in cercul tau sacru. Continuati sa va construiti cetatea si sa ridicati un gard de la acei oameni care au venit in viata voastra pentru a va jefui vistieria spirituala. Sfat: intareste-ti granitele personale.

Varsator

Poate ca, de fapt, conflictul nu este in lumea exterioara. Poate ca exista un razboi in interiorul tau. Dar de unde a inceput acest conflict? De ce simti o dorinta constanta de a rezista la ceea ce iti ofera viata? Urmariti-va starea pentru a gasi radacina discordiei interioare.

Pesti

Calatoria este intotdeauna raspunsul. Ceva ne spune ca esti in chef sa pornesti la drum. Chiar si cele mai bugetare calatorii iti vor deschide noi orizonturi. Sfat: Fa o excursie, oricat de scurta si de aproape de casa ar fi.

Publicitate

Autor