E iar doliu in lumea artistica. A incetat din viata solista de muzica populara Viorica Galan Dumbrava

E iar doliu in lumea artistica. Indragita solista de muzica populara Viorica Galan Dumbrava s-a stins din viata la varsta de 72 de ani.

Vestea trista a indurerat familia, colegii de breasla si prietenii indragitei artiste din Bucovina.

„Din pacate…a plecat dintre noi Doamna Viorica Galan Dumbrava in lumea fara dor…in care s-a regasit cu iubitul ei, Alexandru Dumbrava”, a scris pe o retea de socializare solistul Marius Zgaianu.

“Dumnezeu sa o ierte. A fost o profesoara, o artista care mi-a invatat nepoatele canto si au cantat impreuna. Le-a dat cantecele si colindele. A fost un suflet minunat. Dumnezeu s-o odihneasca in pace”, a scris Mariuca Trandafir.

De-a lungul timpului, Viorica Galan Dumbrava a colaborat cu ”Rapsozii Botosannilor”, dar si cu Ansamblul ”Datina. Aceasta a condus si ansamblul folcloric ”Salaceana” din Sacele si a inregistrat zeci de melodii in studiourile Radiodifuziunii Romane, scrie SpyNews.

Sotul Vioricai Galan Dumbrava a murit in anul 2017

In urma cu patru ani a incetat din viata sotul sau. Marea artista a trait atunci clipe extrem de grele. Pentru ca a trebuit sa invete sa traiasca singura, perioada care a urmat dupa pierderea sotului sau a fost cumplita.

Autor