Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru cateva zodii

Horoscopul toamnei 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile pentru aceasta toamna.

Berbec

Pentru Berbeci toamna asta vine cu o surpriza: vor gasi iubirea intr-un nou capitol al vietii lor. Au parte de un nou inceput si o serie neasteptata de schimbari care le dau toate planurile peste cap. Chiar daca au unele indoieli, nativii trebuie sa stie ca sunt fix acolo unde trebuie.

Taur

Publicitate

Taurii nu trebuie sa alerge prea mult dupa cai verzi pe pereti. Nu cautati prea mult, iubirea e la voi, in mana voastra. Universul va aduce exact ce va doreati – un partener aflat langa voi, care va tine de mana. Chiar daca nu va dati seama, el este sufletul vostru pereche!

Gemeni

Neprevazutul vine peste Gemeni. Un partener din trecut reapare in peisaj si totul e mai frumos acum. Daca reusesti sa nu mai pui la suflet dezamagirea, vei avea parte de o dragoste ca in povesti. Porniti la drum cu incredere!

Rac

Racul gaseste iubirea in sufletul care ii este sortit. Astrele au surprize foarte speciale pentru acesti nativi. Le vor scoate in cale sufletul pereche sau acea persoana care sa ii completeze si sa le arate ce inseamna sa iubesti cu adevarat. Veti trai din plin fiecare moment!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 iunie 2022. Universul este de partea Pestilor

Leu

Pretentiosul Leu gaseste iubire in aceasta toamna in lucrurile marunte. Nu mai trebuie sa caute lucrurile marete. E momentul sa invete ce conteaza cu adevarat, sa isi deschida sufletul, sa iasa din zona de confort, sa experimenteze si sa fie recunoscator. Traiti cu bucurie aici si acum!

Fecioara

Fecioarele gasesc iubirea in oamenii din jurul lor. Incercati sa va apropiati si mai mult de oameni si sa creati niste legaturi speciale cu ei. Sa empatizati si sa le fiti alaturi. E o perioada foarte buna pentru a construi relatii deosebite, mature, incarcate de dragoste adevarata.

Balanta

Balantele gasesc iubirea in momentul prezent. Nu conteaza ce va fi maine sau ce a fost ieri. Astrele te sfatuiesc sa renunti la trecut, sa iti vindeci inima, astfel incat sa poti trai clipa prezenta. In aceasta perioada ai ocazia sa iti dai seama cine esti tu cu adevarat, sa faci ce iti place si sa te bucuri de viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 februarie 2023. Varsatorul trebuie sa petreaca mai mult timp cu familia

Scorpion

Scorpionul va gasi iubirea doar in recunostinta! Invata sa fii recunoscator pentru viata pe care o traiesti si vei vedea cat de fericit te vei simti in sufletul tau. Toamna iti aduce surprize interesante din care vei invata ce conteaza cu adevarat si cum poti gasi cea mai pura forma de iubire din Univers.

Sagetator

Sagetatorii pot gasi iubirea in pasiunile pe care le au. Au parte de niste schimbari frumoase, care le vor umple sufletul de bucurie. Gasesti iubirea acolo unde nu ai cautat-o niciodata – in hobbyuri. Fa-ti timp pentru ceea ce conteaza, concenteaza-te pe activitatile care te fac fericit/a.

Capricorn

Capricornii gasesc fericirea in membrii familiei. Simti nevoia sa te conectezi la un alt nivel, mai profund, si iti faci mai mult timp pentru a le fi in preajma si a-i intelege. E un fel de intoarcere la origini. O perioada interesanta in care nativii vor reusi sa se vada prin proprii ochi, sa isi dea seama ca trebuie sa faca unele schimbari la propria persoana.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 19 - 25 aprilie 2021. Zile tensionate pentru cateva zodii

Varsator

Varsatorul gaseste iubirea in sufletul propriu. E un fel de intoarcere in propria matca. Toamna are o veste neasteptat de frumoasa pentru acesti nativi: veti gasi iubirea adevarata si nu o veti pierde niciodata! Ea nu e in alta parte decat in sufletul vostru! Deschideti-i portita sa iasa afara. Petrece in aceasta perioada mai mult timp cu tine, iubeste-te neconditionat, redescopera-te!

Pesti

Pestii gasesc iubirea acolo unde nu o cauta. Universul va pregateste una dintre cele mai frumoase surprize in toamna acestui an. Aveti ocazia sa gasiti iubirea unde nici prin cap nu va trecea. Poate fi intr-un coleg de la locul de munca sau intr-un prieten foarte apropiat pe care pana acum l-ai vazut cu alti ochi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.