Carmen Harra, noi profetii: “Perioada omenirii din urmatorii 10-12 ani este destul de dureroasa”

Carmen Harra, cunoscuta prezicatoare, a facut noi previziuni.

Carmen Harra, mari schimbari in viata oamenilor, pana in 2033

Harra spune ca lucrurile vor reveni treptat la viata normala, dar coronavirusul nu o sa dispara, va continua sa produca dezastre.

Ce se va intampla cu omenirea pana in 2033

Carmen Harra a dezvaluit ce se va intapla pana in 2033. Clarvazatoarea indeamna fiecare persoana sa isi cantareasca bine deciziile si sa le ia cu mare intelepciune, pentru a nu conduce la haos si la o experienta catastrofala, asa cum a numit-o chiar ea.

Publicitate

„Pana in anul 2033 omenirea traverseaza un pod in mod simbolic. Si daca nu il traversam cu intelepciune, podul asta simbolic se poate rupe si atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire”, a mai spus Harra.

In 2019, Carmen Hara a prezis evenimentele din 2020

In toamna anului 2019, Harra a prezis evenimentele care s-au intamplat pana acum. Nimeni nu a crezut atunci ca asa ceva este posibil.

„Trebuie ceva sa ni se intample, ca sa ne trezeasca, ceva la nivel global, ca sa ne uneasca. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi sa facem un pas inainte, trebuie sa ne unim colectiv, o gandire unitara, pentru binele global (…) O sa ajungem la o extrema, la o bariera, la ceva ce nu putem sa vedem, ceva mai rau de atat. Am ajuns la o cumpana. Nu vad un razboi cu arme de foc, cu bomba. Vom supravietui, dar vom trece printr-un soc cumplit, printr-o perioada de zbucium, vor fi pierderi de vieti (…) Sunteti mai bine decat alte tari din Europa, mai putin afectati, sunteti protejati”, spunea la acea vreme clarvazatoarea.

Citeste si articolul :   Carmen Harra face previziuni incredibile despre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan: "Isi va gasi un partener mai tanar, dar..."

Carmen Harra, previziuni sumbre

”Economic, pana in 2025 – 2029, problemele se exacerbeaza, deci se ajunge la o cadere monetara globala, care va duce la inlocuirea monedelor, inlocuirea banilor de hartie, mergem spre o moneda electronica, incercand sa se salveze o situatie prin altceva.

Conducatorii lumii isi dau seama ca problema economica este pe undeva scapata de sub control. Dar pana in 2029, in mod ciclic, daca ne intoarcem pana in 1929, cand a fost colapsul mondial, cu 100 de ani in urma, lucrurile se repeta ciclic, se repeta karmic. Asistam la o situatie similara, dar de alte proportii, din punctul meu de vedere, mult mai dramatica de data asta si mult mai grava.

Harra: ”Perioada omenirii din urmatorii 10-12 ani este destul de dureroasa”

Eu am zis mereu ca vin anii de virusuri. Perioada omenirii din urmatorii 10-12 ani este destul de dureroasa, pentru ca trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioada de mare incercare emotionala, psihologica, sociala, economica, monetara, cum vreti sa o numiti. Nu numai cred ca o sa vina mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Citeste si articolul :   Noi restrictii pentru romani, odata cu prelungirea starii de urgenta. Ce a anuntat presedintele Klaus Iohannis: lista completa

Situatia, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sanatatii este tot la fel de dureroasa. Toate aceste schimbari se vor produce, abia dupa aceea putem sa ne consideram ca intram intr-o era economica mai stabila. Era prin care noi trecem acum si in urmatorii ani este de zbucium, de urcusuri, coborari, de caderi monetare. Situatia este scapata de sub control, parerea mea.

Carmen Harra: ”O sa scadem substantial din cauza acestor virusuri”

Consecintele sunt dramatice, iar inflatia este fara precedent, absolut fara precedent in istoria a 100 de ani. Noi suntem, la ora actuala, vreo 7 miliarde si ceva, o sa scadem substantial din cauza acestor virusuri. Poate ajungem la 5, poate chiar la 4 miliarde, deci o scadere incredibila a populatiei.

Recomandabil este sa ne intoarcem la cum traiau bunicii, strabunicii nostri, la tara. Sa-si planteze, sa-si faca gradini, pentru ca acolo mergem, din nefericire, data fiind situatia globala economica. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrani singuri”, a spus Carmen Harra la Antena 3.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.