Gica Hagi, un tata fericit. Unde ajunge fata „Regelui”

Gica Hagi este un tata fericit. Copiii Regelui se descurca excelent. Ianis, mezinul familiei, este un pion important la nationala si lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de anul viitor. Kira Hagi a dat vestea cea buna Regelui. Tanara va avea o expozitie chiar pe Coasta de Azur.

Gica Hagi are de ce sa se mandreasca cu fiica lui

“Astazi am mai bifat un vis implinit! Expun in Vallauris, Franta! Daca mi-ar fi zis cineva, nu de mult, ca voi expune in regiunea Provence- Coasta de Azur si langa muzeul national Picasso, as fi spus ca e imposibil! 😍

Dar viata e atat de neasteptata si iata cum lucrarile mele sunt expuse intr-o expozite comuna, “Reflections”, alaturi de doua artiste super talentate, Sabina Elena Leganaru si Anca Irina Lefter .

Publicitate

Pentru romanii din zona, voiam doar sa va spun ca expozitia este gazduita de Galeria Entree Des Artistes, din 2 septembrie pana pe 30 septembrie!

Citeste si articolul :   Strigoiul, mituri si legende

Pentru cine are drum, ne vedem acolo!

A bientôt! “, a scris Kira Hagi pe contul sau de Facebook.

Kira Hagi le datoreaza succesul parintilor ei

Artista de 25 de ani spune ca acestiau o sprijina in orice situatie si i-a fost alaturi inca de cand era doar un copil.

„La 12 ani, tata ne-a asezat pe mine si pe Ianis la masa, si-a luat carnetelul, caci de cand il stiu el noteaza tot in carnetel, si ne-a intrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a raspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocata… i-am cerut un ragaz de doua saptamani sa ma decid”,a declarat Kira Hagi intr-un interviu acordat Corinei Caragea.

Fostul mare fotbalist din Generatia de Aur a sfatuit-o pe Kira sa iubeasca ceea ce face. „Datoria noastra, a parintilor, este sa te iubim neconditionat si sa te sprijinim”, au fost vorbele lui Hagi pentru fiica sa.

Kira Hagi a vorbit si despre mama sa

Kira Hagi a vorbit si despre relatia pe care o are cu mama sa. Marilena Hagi este o persoana discreta care si-a facut ”meseria” de mama in spatele camerelor. Fiica fostului fotbalist spune ca mama sa este ”lumina” si toti membrii familiei graviteaza in jurul ei.

Citeste si articolul :   Miracolul vietii in Postul Mare! 40 bebelusi nascuti de mame infectate cu Covid-19 sunt bine

„Ea este lumina noastra. Toti gravitam in jurul ei. Are o compasiune enorma si un suflet mare. Mama m-a iubit neconditionat in orice moment al vietii, m-a lasat sa ma exprim liber si nu m-a izolat, nu mi-a zis ca trebuie sa fiu intr-un fel. Asa am prins curajul acesta de a fi eu insami”, a spus Kira Hagi despre mama sa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.