Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Destinul in functie de anotimpul in care ne-am nascut

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au  spus la Antena 3, care este destinul financiar fiecaruia dintre noi in functie de anotimpul in care ne-am nascut.

Ca sa faci bani, trebuie sa stai in jurul banilor. Indeosebi, cei nascuti iarna se disting prin eficienta. Ei persevereaza, sunt sarguinciosi, sunt harnici. Sunt muncitori si cel mai important este ca stiu ce vor.

Ei sunt axati pe cariera, sunt capabili sa munceasca din greu ca sa ajunga la realizarile lor. Se si pricep sa faca lucruri. Sunt cam zgarciti.

Muncesc mult si cheltuie putin.

Publicitate

Cei care sunt nascuti primavara sunt foarte ambitiosi.

Ei sunt cei care atunci cand si-au pus in cap ceva, poate sa fie orice, sunt in stare de multe ori sa calce pe cadavre pentru a-si atinge scopul. Sunt energici, profita de timpul liber, adica stiu sa se si odihneasca, sa si munceasca.

Stiu foarte bine, adica mai bine decat cei din iarna, ce vor de la viata. Au o memorie excelenta, sunt eficienti, au claritatea mintii. Pot fi bogati pe viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Ei sunt acei oameni care atunci cand fac o investitie gandesc. Fac calcule. Ei cand vor sa faca o investitie sunt foarte meticulosi, analitici, socotesc fiecare chestie. De multe ori, daca iese putin nici nu o fac. Miros afacerea. Viata lor materiala merge foarte bine.

Cei cu iarna si vara, extremele, sunt perfecte demonstrativ. De ce? Pentru ca cei nascuti vara au o caldura sufleteasca. Au un altruism iesit din comun pentru ca ii ajuta Dumnezeu.

Ei, de obicei, fac banii usor, dar ii cheltuie la fel de usor. Bucuria de a darui pentru ei este inegalabila. Acestia sunt nativii din perioada de vara.

Scopul lor este sa isi gestioneze independet viata. Sa fie liberi ca pasarea cerului, sa faca ceva, sunt responsabili pentru ei, dar si pentru afacerile lor. Sunt plini de calitati, au curaj, flexibilitate, spirit de initiativa, dar vor avea mare succes in ceea ce inseamna management. Ei sunt practic liderii, conducatorii, care stiu cum sa puna banul sa faca bani.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 14-20 iunie 2021. Zodiile care primesc o lectie de viata

Ne mutam si la cei care sunt mai ploiosi, mai sumbri, mai noroiosi. Nativii din toamna. Acestia au puterea de penetrare, forta de a patrunde in miezul lucrurilor, de a cunoaste.

Un om nascut toamna e perspicace, are o minte ascutita si in plus de asta, mai are si darul previziunilor. Sunt capabili sa analizeze rapid orice situatie punctual si sa ia deciziile corecte pentru fiecare in parte.

Se aseamana un pic cu vecinii lor din iarna, sunt un fel de preambul. Deciziile nu se iau decat dupa o analiza pertinenta si mai indelungata, dar cand au luat-o sa stii ca e pentru toata viata. Nu mai revin asupra lor.

Pentru a avea succes in viata, dar si pentru a le creste fluxul financiar, pentru ei este important sa se bazeze pe informatii, pe sfatul batranilor, pe exemple, deoarece nu au ei atatea cunostinte, se imbogatesc si devin si ei la randul lor intelepti luand din intelepciunea celorlalti mai varstnici.

Citeste si articolul :   Numere care aduc noroc fiecarui semn zodiacal in luna august

Tomnaticii au invatat niste lucruri de la cei care au trecut deja prin niste anotimpuri, respectiv primavara si vara. E de folos sa nu te bazezi intotdeauna pe ce stii tu, ci sa te bazezi si pe experienta altora. Pentru ca ceilalti s-au fript o data, tu ai luat ca exemplu. Cei din toamna risca calculat”, au spus cei doi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.