Cristina Demetrescu, horoscop SEPTEMBRIE 2021. Astrologul anunta schimbari importante pentru zodii.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Astologul a prezentat horoscopul pentru prima luna de toamna, potrivit Antena 3. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop septembrie 2021, cu Cristina Demetrescu.

“Berbec

Berbecul trebuie sa fie atent la condus pentru ca Luna Neagra este exact pe drumuri, chiar pe drumurile scurte. Sa nu faca gafe, sa fie foarte atent la ce spune pentru ca poate rasturna o intreaga filosofie de viata cu un singur cuvant. Sa fie atent la examene, daca exista asa ceva, dar si la semnarea contractelor. Pana pe 15 septembrie, probleme de sanatate care pot tine de nervozitate, iritare, dar si alte probleme de sanatate. Apoi, trebuie sa fie putin mai atent la relatiile de cuplu. Urmeaza si foarte multe intalniri cu oameni pretiosi care ii sustin ideile si il ajuta sa ii dea curajul sa poata merge mai departe. Mare nevoie de socializare pentru Berbec in aceasta perioada si este bine ca el sa fie cel care face aceste invitatii.

Taur

Publicitate

Taurii au oportunitati profesionale in continuare. Este un an exceptional pentru Tauri in privinta carierei. Este genul de perioada cu care nu se vor mai intalni pentru ca exista un 2022 cu un Saturn culminant, dar acum este norocul care le bate la usa. Sunt mai favorizati cei care se ridica profesional pe fortele lor, prin abilitatile lor, si mai putin cei care fac anumite investitii. Atentie la investitii pentru Lilith este pe casa banilor. Se simt atrasi de anumite persoane, in plan sentimental, este mai degraba atractie decat iubire pentru ca ulterior apare si critica. Dintr-un foc apare latura negativa. Sa nu se grabeasca. Este o luna de munca cu sastisfactii si chiar cu laude. Poate unii chiar iau premii.

Gemeni

Pentru ca aspectul de Luna Neagra in conjuctie cu destinul se produce chiar pe zodia lor, ei sunt capul rautatilor. Adica, ei sunt cei care, cumva, si-o fac cu mana lor. As zice mai multa prudenta luna asta, mai putina impulsivitate. Sunt foarte creativi si sunt implicati in povesti sentimentale, amoroase si multi dintre ei pot calatori. Vor recupera cumva energia spre sfarsitul lunii. Planul profesional, pentru cei care vor sa faca schimbari, apar oportunitati in septembrie.

Rac

Racul este in continuare intr-o perioada de schimbare majora si toate semnele care apar in viata Racului, multe dintre ele indescifrabile, se pot traduce si prin probleme de sanatate, dar de fapt, trebuie sa caute in profunzime ce se ascunde in spatele acestor semne. Este o perioada de oarecare insomnie pentru Rac, ceea ce poate sa conduca la oboseala. Altfel, trebuie sa se ocupe de chestiuni administrative destul de anevoioase pana pe 15 septembrie, cu multa alergatura. Este o perioada buna sa vanda sau sa cumpere o proprietate. Pentru ei, luna septembrie aduce sentimente bune. Venus este pe casa a cincea a iubirii, a copiilor.

Citeste si articolul :   3 zodii care isi vor implini visele in luna mai

Leu

Leul este intr-o perioada in care trebuie sa se bazeze pe forta personala pentru ca provocari sunt pe toate partile. Poate simt ca au ajuns intr-un moment al vietii in care trebuie sa evolueze putin si sa invete sa isi faca mai multa protectie. Nu este perioada in care cineva ii protejeaza sau ii ajuta cineva. O serie de probleme pot aparea de la partenerii de viata, atat in ceea ce priveste intelegerea intre parteneri, cat si probleme ale partenerilor care pot incarca Leul, motiv pentru care el se implica, in luna septembrie, cu diverse cheltuieli pentru a ajuta pe cineva sau pentru a depasi situatii incomode. Este o luna plina de contacte, de socializare, mai degraba la nivel de proiecte personale.

Fecioara

Fecioara are de facut alegeri profesionale putin mai complicate. Nu stie ce sa aleaga. Intre 1 si 18 septembrie e o perioada critica, nu ar trebui sa se grabeasca cu astfel de decizii. Sa ia decizii in functie de felul in care se simt. Cu toate astea, sunt oportunitati profesionale si pentru ei, dar nu trebuie sa se mai grabeasca. Atentie la cheltuieli pentru zodia Fecioarei. Probabil vor fi tentati sa cumpere mai multe, mai ales in partea a doua a lunii. Soarele, Marte este in zodia lor si le da energie, dar le da si consum. Nu trebuie sa se supraincarce. Au multe lucruri de facut, dar o supraincarcare duce la epuizare.

Balanta

Pana pe 15 septembrie, mai multa atentie la sanatate pentru Balante. Dupa aceasta data se vor activa foarte puternic. Sunt foarte multe piramide pe semne de aer odata cu intrarea planetelor in zodia Balantei. Evident ca e mult mai buna pentru ei perioada de dupa 23 septembrie. Calatoriile nu sunt bune in luna septembrie, in schimb este o perioada foarte buna pentru dragoste. Cine nu s-a indragostit pana acum poate sa o faca. Pana la sfarsitul anului este o perioada buna, chiar daca in luna septembrie avem foarte multe planete retrograde. Acest lucru poate sa vorbeasca si despre persoane pe care le-au mai intalnit, nu neaparat persoane cu care au mai fost in relatii.

Citeste si articolul :   Horoscop Taur septembrie 2021

Scorpion

Scorpionul este intr-o perioada de schimbare, dar trebuie sa fie foarte atent la riscuri si la investitii si la un fel de ajutor primit, dar care nu este de foarte bun augur pentru ca s-ar putea ca ulterior sa apara un control din partea celui sau celor care ajuta. Isi pot schimba domiciliul, isi pot lua o casa, pot investi. Se pot ocupa de probleme domestice sau activitati independente. Luna septembrie, pentru ei, mai ales odata cu trecerea planetelor in zodia Balantei, aduce mai multe preocupari legate de sanatate, pentru odihna. Isi pot organiza putin activitatea, astfel incat sa isi dea seama ce ii ajuta si ce ii consuma foarte tare. Aceasta reorganizare este foarte buna pentru viitorul Scorpionilor.

Sagetator

Pentru Sagetatori, care suporta pana la sfarsitul anului, pe data de 23 decembrie, Nodul Sud karmic, care sta deja de un an si pe zodia lor si poate multi dintre ei se intreaba de ce perioada asta e atat de grea, atat de dificila si toate sunt pe capul lor. Pentru ca exista aceasta karma si pentru ca fiecare isi deconteaza trecutul. Destinul si Lilith se afla in zodia de vis-a-vis, care este o zodie parteneriala si se refera la casatorie, la soti. Evident nu este o perioada buna pentru casatorie. Sa nu inceapa un proces, sa nu generam lucruri care s-ar putea sa nu se mai termine. Sa nu ia decizii majore in septembrie, mai ales in ceea ce ii priveste pe altii. Unele vorbe s-ar putea sa genereze conflicte majore. Este o luna foarte intensa de munca. Comunica destul de mult pe alte planuri.

Capricorn

Pentru zodia Capricorn, aceste piramide pe semne de Pamant sunt benefice, care se produc in septembrie. Au legatura cu idealurile lor, cu ideologiile lor. Sunt mult mai conectati in aceasta perioada mai putin la ceea ce trebuie sa faca, cum fac ei de obicei, si mai multe la idealurile pe care le au. Sunt mai increzatori, o zi da, o zi nu, ca vor reusi un anumit proiect. Problema este un pic fluctuanta. Elementul descurajant poate sa apara tot in zona muncii. Nu au nevoie de sustinere din parte nimanui si trebuie sa continue sa si-l urmeze. Este luna in care ei pot valorifica ceva, pot incepe sa castige bani de pe urma unor abilitati pe care si le-au tot cultivat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 septembrie 2023. Zi buna pe plan profesional

Varsator

Pentru Varsator, capcanele sunt in relatia cu copiii. Unele neintelegeri, unele probleme in plan sentimental. Pot aparea minciuni si de la copii si de la partenerul de viata. Nu ca se pot indragosti, dar chiar pot dezvolta anumite obsesii care nu se mai termina si care le poate chinui existenta. Sa fie foarte atenti, cel putin in prima jumatate a lunii septembrie, la capcane si ispite in plant sentimental. Sunt mai epuizati, mai obositi pana la jumatate lunii asa ca sa nu faca excese, nopti nedormite, alimente. Au si oportunitati pentru ca il au pe Jupiter, iar asta se intampla o data la 12 ani.

Pesti

Pestii beneficiaza de influentele lui Jupiter pe ultima casa astrologica, tot casa Pestilor, care are legatura si cu lumea lor interioara, cu subconstientul, cu sanatatea. Este o perioada buna pentru a se ocupa de sanatate. Atat de sanatatea trupului, cat si de sanatatea mintii. Iar problemele de sanatate ale sufletului vin din pacate, din greseli pe care le facem si nu ne dam seama. Este o luna periculoasa pentru cei care vor sa isi cumpere o casa, as spune sa nu dea curs unor raspunsuri imediate. Cu siguranta, Lilith creeaza niste vicii si e bine sa gaseasca viciile corespunzatoare. In familie, exista o comunicare defectuoasa. Intre copii si parinti, cu rudele, cumnatii, fratii. Poate chiar se vorbeste despre mosteniri, despre impartirea unor bunuri”, a spus astrologul, potrivit sursei citate mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.