Neti Sandu, horoscop pentru urmatoarele luni.

Horoscop pana la final de 2021, cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta previziunile astrale pentru urmatoarele luni.

Berbec

Anul trecut, Marte l-a rascolit bine de tot si i-a dat idei de afaceri, de proiecte, de miscat rapid, sa faca rost de bani. Acum, Marte se muta in casa banilor si se pot misca afacerile, dar si pofta de cheltuit va fi mare. Acesta e marele risc.

Taur

Uranus a schimbat viata Taurului care nu e usor de scos din starea lui de relaxare, de meditatie. Uranus l-a zgaltait si acum vine si Marte si ii da o idee de afaceri sau il trage cineva de maneca si ii da de rezolvat niste treburi. Taurul se va mobiliza, are destula rezistenta sa faca fata unui efort de durata.

Gemeni

Exista axa karmica, o sa-l zgaltaie putin daca el s-a abatut de la morala pe care si a propus-o. Dar daca esti in acord cu tine, axa karmica nu te deranjeaza cu nimic. Gemenii il au, apoi, pe Marte, acest motor de actiune. Fiind semn de aer va avea un profit cert de pe urma conjunctiei Jupiter- Saturn.

Publicitate

Rac

Racii au parte de beneficii financiare. Conglomeratul de planete se aduna pe casa banilor si Racul va primi niste lucruri, daruri, surplusuri, asta pe langa banii de salariu. Atentie la sanatate! Astrele ii atentioneaza sa repare acolo unde exista o problemad e sanatate, le arata doctorul potrivit, spitalul potrivit.

Leu

Leii vor avea parte de un beneficiu pentru ca Varsatorul este in casa parteneriala. Leul poate incheia contracte serioase. Jupiter si Saturn le aduce beneficii. Combinatia Marte-Uranus e in casa succesului, asta ar putea sa insemne ca brusc vrea sa renunte la serviciul pe care-l are in prezent si sa se duca undeva unde angajatorul ii promite mai mult.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Fecioara

Fecioara are conjunctia Jupiter Saturn in casa sanatatii si serviciului. Trebuie sa munceasca foarte mult, dar sa fie cu ochii atintiti si asupra sanatatii. Acum este momentul sa se caute de problemele de sanatate. Daca va interveni ceva, multa munca la serviciu, de pilda, el va gasi solutii. Spre exemlpu, pune pe cineva sa vada de copii iar el se va ocupa de serviciu.

Balanta

Balanta are de castigat pentru ca e semn de aer, la fel ca dominanta anului, Varsatorul. Este mai ales un castig in plan sentimental. Daca, spre exemplu, vrea copii, poate o sa fie nevoie de un tratament pentru ca Saturn nu da voie usor daca nu te-ai rezolvat pe tine si relatia in are te afli. Varsatorul pentru Balanta mai reprezinta si casa creativitatii, vin tot felul de idei si le pun in practica. Poate sa apara cineva care sa se armonizeze cu Balanta, ea e usor de multumit, dar ii e greu sa aleaga pe cineva pentru ca, daca nu se potriveste, trebuie sa faca eforturi foarte mari sa ascunda lucrul asta numai ca sa-i fie bine. Balanta e dispusa sa faca niste compromisuri sufletesti numai ca sa fie cu cineva.

Scorpion

Scorpionul are in casa parteneriala Marte cu Uranus. sefii au mari pretentii, situatii neobinuite si trebuie sa reactioneze si se poate sa fie o problema si acasa. El vrea sa schimbe acasa, sau sa primeasca pe cineva la el sau sa se mute cu chirie. Exista niste motive pentru care totul se petrece in casa. Nimic nu merge simplu, pentru ca e Saturn care te pune sa muncesti si sa cheltuiesti. Poate sa fie si doar preocuparea pentru casa si asta sa insemne casa parteneriala care te obliga sa faci acte, dar aceesi casa inseamna si probleme de cuplu. Marte – Urnaus poate intr-o clipa sa strice orice relatie. Pentru unii actiunea va fi cu partenerul de cuplu, pentru altii cu partenerul de afaceri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 iunie 2023. Dorintele Pestilor devin realitate

Sagetator

Contextul astral se manifesta la Sagetatori mai ales in casa comunicarii. Jupiter, patronul lor, e aici, dar aici e si Saturn si acesta il blocheaza cand vrea sa vorbeasca. Dar Saturn s-ar putea sa-l invete o lectie de diplomatie pe comunicare. La ei, sunt mai multe probleme pe tot parcursul anului. Apare o problema tehnica pe care va trebui s-o stapaneasca. Poate isi schimba serviciul. Conjunctia Jupiter si Saturn se manifesta la modul ca unul vrea mult, altul vrea putin si tot timpul vor exista aceste tendinte simultan.

Capricorn

Capricornii au scapat de examenul la care i-a supus Saturn si acum Jupiter s-a instalat in casa banilor, iar Capricornul va trebui sa primeasca multi bani. Dar Saturn tempereaza acest castig. Din fericire, Capricornul stie sa traiasca din putin si sa se stranga la punga si atunci o sa se descurce foarte bine cu aceasta conjunctie, Jupiter, bancherul zodiacului, Saturn, marele auster. Vor trebui sa fie atenti in dragoste. Situatia risca sa se destabilizeze. Se bazeaza pe faptul ca partenerul il iubeste, dar s-ar putea ca partenerului sa-i dea altcineva mai multa atentie, iar acest lucru il trezeste la realitate pe Capricorn.

Citeste si articolul :   Vin vremuri bune. Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu

Varsator.

Varsatorul o sa aiba un profit pentru ca Jupiter aduce o infuzie de energie. Chiar daca in primele luni ale anului au fost niste interactiuni dure intre planete, Varsatorul va fi nevoit sa depaseasca niste blocaje. Adica tot e de bine.

Pesti

Pesti vor avea un castig ca un fel de prima. Totusi, sunt cateva semnale de atentionare ca sunt cateva probleme de sanatate pe care el le-a neglijat. Acum trebuie sa rezolve pentru ca aceste planete sunt in casa bolilor cronice.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.