Stai departe de oamenii din acest semn zodiacal, iti aduc numai probleme

Este important de retinut ca astrologia se ocupa de trasaturile de personalitate ale fiecarui semn zodiacal, de calitatile si defectele sale, dar si de modul in care interactioneaza cu alte semne. Intr-adevar, unele semne sunt foarte compatibile si se completeaza reciproc, in timp ce altele nu sunt absolut si nu reusesc sa ajunga pe aceeasi lungime de unda. Pentru a va ajuta sa evitati relatiile toxice, iata semnul de care sa va tineti departe, pe baza semnului dvs. zodiacal.

Oamenii pe care ar trebui sa-i evitati in functie de zodie

Berbec, stai departe de Rac.

Berbec, esti prea contondent si ai tendinta de a spune lucruri fara sa te gandesti si asta nu este pe placul Racului. Sunt emotionali si au nevoie de tandretea si apropierea ta. Aceasta discrepanta poate crea conflicte in relatia voastra, iar tendinta Racului de a dori intotdeauna sa vorbeasca despre emotiile lui in loc sa iasa si sa se distreze va fi foarte frustranta pentru tine.

Taur, stai departe de Sagetator.

Taurul si Sagetatorul sunt complet diferiti. Taurul este stabil, incapatanat si introvertit, in timp ce Sagetatorul este volubil, fantezist si actioneaza spontan si imprevizibil. Indiferent de relatia in care vor intra aceste doua semne, combinatia lor este sortita esecului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 octombrie 2021. Zi dificila pentru mai multe zodii

Gemeni, stai departe de Fecioara.

Nu pentru ca nu este fie suficient de inteligenta sau suficient de spirituala pentru a purta o conversatie cu tine, ci doar ca oamenii de acest semn tind sa fie rezervati in timp ce tu esti tipul de persoana care vorbesti deschis si-ti exprimi sentimentele din toata inima.

Racule, stai departe de Varsator

Racul este plin de compasiune, empatic si crede ca si altii ar trebui sa fie la fel. Cu toate acestea, Varsatorii nu apreciaza afisarile emotionale si nici macar nu se simt confortabil cu propriile sentimente. Nu inseamna ca nu le va pasa de emotiile tale, dar nu vor sti ce sa faca si aceasta situatie ar fi adesea jenanta pentru amandoi.

Leule, stai departe de Berbec

Ai o personalitate captivanta, ceea ce este un lucru bun pentru ca iti place sa fii centrul atentiei. Cu toate acestea, Berbecul va fi intr-o concurenta constanta cu tine! Trebuie sa ai pe cineva care sa te sprijine si nu care sa te provoace mai ales in dragoste si prietenie.

Fecioara, stai departe de Rac.

Ai tendinta de a fi retras emotional, spre deosebire de Rac, care ramane sensibil la emotii. Sunteti destul de critici, ceea ce nu ii place Racului si aceasta discrepanta creeaza adesea tensiune.

Citeste si articolul :   4 perechi de zodii care raman impreuna pana la sfarsit

Balanta, stai departe de Scorpion.

Balanta, iti place cand toata lumea se intelege si totul merge bine. Si daca puteti evita conflictele si confruntarile, chiar mai bine. Cu toate acestea, Scorpionul este o minge de emotii si pasiune intense, cu care vei avea de furca.

Scorpion, stai departe de Leu.

Voi doi aveti multe in comun, chiar prea multe, dar in loc sa va intelegeti, aveti tendinta de a fi in tabere opuse. Esti increzator, carismatic si pasional in acelasi timp, dar poti deveni competitiv intr-un mod infricosator. Este mai bine pentru toata lumea daca Scorpionul si Leul stau unul de celalalt.

Sagetator, stai departe de Capricorn.

Sagetatorule, iti place sa te simti ca o pasare libera, gata de zbor, ori de cate ori iti vine. Ei bine, acest tip de filozofie a vietii nu se potriveste exact cu nevoia Capricornului de a controla si stabiliza totul. El nu va va intelege si nu va va sustine stilul de viata nomad.

Capricorn, stai departe de Berbec.

Sigur, esti muncitor si iti place o provocare, dar iti place sa-ti iei timp pentru a te asigura ca lucrurile se fac bine. Capricorn, caile tale metodice l-ar enerva pe Berbec si nu vei intelege nevoia lui de aventura si calatorie. Dorinta de libertate a Berbecului contravine principiului tau de prudenta.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru miercuri, 1 septembrie 2021. Cine intra cu dreptul in prima luna de toamna

Varsator, stai departe de Taur.

Varsatorule, ai o natura rebela si iti place sa intorci lucrurile din cand in cand. Taurul este mai stabil si crede ca daca ceva merge bine, nu exista niciun motiv sa-l schimbi. Taurul nu este flexibil si deschis la idei noi, astfel incat evolutia cu acest semn este aproape imposibila.

Pesti, stai departe de Varsator.

Esti senzual , trebuie sa fii ascultat si cineva sa poata lua in considerare nevoile tale. Cu toate acestea, Varsatorului nu ii place deloc acest lucru si va tinde sa foloseasca acest lucru pentru a profita de tine. Acestea nu sunt deloc fundamentele unei relatii de succes.

Autor