Horoscop saptamanal 12-18 iulie 2021

In perioada 12-18 iulie – luna in crestere. Intalnirea cu prietenii acum nu numai ca va incanta si va aduce placere, dar va duce si la ganduri importante. Vorbeste, vorbeste despre ceea ce te ingrijoreaza, pentru a primi sfaturi bune.

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Berbec

Planurile pe care le-ati facut pentru aceasta perioada s-ar putea sa nu se implineasca. Oamenii apropiati te vor dezamagi. Luati in serios ofertele financiare care va vor veni acum. In viata ta personala, dimpotriva, gandeste mai putin si simte mai mult!

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Taur

Nu lua mai mult decat poti suporta. Invata sa delegi pentru a nu te arde. Aveti grija la investitiile dvs. de bani, unele dintre ele s-ar putea dovedi a fi nereusite. Plecati din oras in weekend. Aceasta va fi cea mai buna solutie!

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Gemeni

Este mai bine sa amanati schimbarile de viata pe care v-ati bazat deocamdata – nu este  perioada cea mai favorabila. La locul de munca, pot exista neintelegeri cu colegii. Incercati sa nu prelungiti conflictul, altfel va fi dificil sa restabiliti relatiile in viitor.

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Rac

Ti se va parea ca nu faci nimic. Acest lucru este partial adevarat. Revinoti! Copiii pot necesita mai multa atentie decat de obicei. Fii pregatit sa pui deoparte unele afaceri. In materie de sanatate, este mai bine sa fii foarte anetnt. . Gatul si urechile sunt expuse riscului!

Citeste si articolul :   5 semne ale zodiacului care vor avea parte de o mare fericire in urmatoarea perioada

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Leu

In aceasta perioada, te asteapta schimbari placute. Nu va asteptati la niciun truc: chiar le  meritati. Intr-o relatie cu o persoana draga, poate avea loc un moment decisiv spre sfarsitul saptamanii. Redefiniti relatia si rolul dvs. in ea.

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Fecioara

Perioada productiva. Mai mult, acasa nu vei avea timp pentru nimic, dar la serviciu –  vei putea face totul! Bonusurile in termeni monetari nu va vor face sa asteptati. Stelele te sfatuiesc sa lucrezi mai mult cu pamantul acum. Acest lucru va aduce pace si liniste.

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Balanta

De ce nu aranjezi o surpriza romantica pentru persoana iubita? Cu siguranta o  va aprecia! In aceasta perioada, poate aparea o persoana din trecut care iti va provoca o furtuna de emotii. Controleaza-te! Este mai bine sa va petreceti odihna acum in mod activ.

Citeste si articolul :   Zodiile care nu trebuie sa ignore semnele destinului in februarie

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Scorpion

Banii pe care nu mai sperati sa ii primiti vor veni neasteptat. Cheltuieste-i cu intelepciune! Este posibil sa aveti excursii care nu au fost planificate anterior. De acord, mai ales cand vine vorba de relaxare. Este mai bine sa nu tineti o dieta acum – sanatatea poate fi zdruncinata.

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Sagetator

Nu va descurajati daca lucrurile nu merg asa cum ati dori. In curand veti intelege: totul este in bine! In viata ta personala, ar trebui sa fii atent: exista multi barbati necinstiti in jur. Ganditi-va de o suta de ori inainte de a face o alegere. Perioada este favorabila intalnirilor de afaceri.

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Capricorn

Daca aveti o cadere cu cineva in aceste zile, incercati sa va compensati cat mai repede posibil. Conflictele prelungite sunt acum inutile. La locul de munca, poti fi provocat. Cantariti argumentele pro si contra inainte de a fi de acord. Odihneste-te mai mult in weekend!

Citeste si articolul :   Semne zodiacale care se potrivesc unul cu celalalt

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Varsator

Stresul si anxietatea sunt ceea ce te poate dezamagi acum. Incercati sa va reduceti anxietatea. Intalnirile din aceasta perioada vor fi extrem de placute si unele chiar semnificative. Nu refuzati invitatiile de vizitare – va fi interesant!

Horoscop saptamanal 12 iulie – 18 iulie 2021 Pesti

Tanara generatie va fi complet scapata de sub control. Daca ai copii – rabdare pentru tine! Pestii singuri se pot astepta la o cunostinta placuta, dar numai daca tu insuti esti in ton cu ea. Petreceti cat mai mult timp in aer liber!

Autor