Venus in Leu – ce asteapta semnele zodiacului

Planeta iubirii si romantismului Venus a intrat pe semnul focului Leului pe 27 iunie si va ramane acolo pana pe 21 iulie. Si asta inseamna ca vara va deveni si mai fierbinte, mai pasionala. Venus in Leu ne face mai increzatori, iar relatiile din aceasta perioada aduc mai multa placere. Iata la ce se asteapta fiecare semn zodiacal.

Berbec

In aceasta perioada, relatia romantica a Berbecului a fost stabila. Aceste semne zodiacale se vor distra, vor fi creative si se vor exprima, astfel incat sa faci promisiuni mari partenerului tau nu este cea mai buna optiune. Persoanele singure trebuie sa-si ia in considerare optiunile si sa vada cu cine se simt cel mai bine, cu cine  pot fi reali si  cu cine pot fi ei insisi. Nu va fie frica sa faceti primul pas.

Taur

Acasa este locul unde este inima – acest lucru este relevant pentru Taur in perioada respectiva. Vor dori sa ramana mai mult acasa si sa se bucure de seri romantice . Lasa-i sa isi creada instinctul, e bine sa darame zidurile din jurul lor

Gemenii

Cand se simt bine, arata bine. Amintiti-va, tachinarea subtila si flirtul sunt distractive pana cand apar sentimente. Lasa-i sa accepte emotiile profunde care ii coplesesc, dar fii atent – pot confunda emotia cu pofta.

Rac

Este timpul sa aratati ce va  face sa fiti  increzatori. Cu cat lucreaza mai mult pentru  ei insisi si sunt atenti la ei insisi, cu atat au mai multe oportunitati de succes financiar si de dragoste. Venus in Leu este momentul perfect pentru egoism atunci cand vine vorba de a petrece timp pentru tine. Ei doresc un partener care sa le ofere siguranta emotionala si o merita.

Leu

Din acel moment, vara incepe sa le apartina. Daca viata lor amoroasa a fost plictisitoare in ultima vreme, lucrurile se schimba acum. Vor atrage multi pretendenti care vor sa-i cunoasca. Acum este, de asemenea, un moment minunat pentru a va imbunatati relatia cu partenerul si pentru a crea o relatie mai puternica. Lasa-i sa aiba grija de ei insisi si sa faca ceea ce le place mai intai.

Fecioara

Dragostea ei este superficiala, este atenta in sentimente si ii este frica sa-si dea inima in intregime, desi este foarte amoroasa. Ezita mult timp, il cunoaste repede, dar la un nivel profund se apropie cu atentie de o persoana inainte de a se indragosti serios de el. In general, ii este greu sa se indragosteasca serios, este inspaimantata in sentimentele sale.

Balanta

Indiferent daca au inclus pe cineva in zona prietenilor sau cineva l-a plasat acolo, nu conteaza . Daca sunteti singuri si gata sa flirtati , asteptati o luna fierbinte. Cluburi, baruri, chiar petreceri dupa-amiaza, cafenele, – surprize ii asteapta peste tot. Lasa-i sa se bucure de zilele lor in aer liber alaturi de prietenii lor, astfel incat sa poata intalni dragoste in timp ce se distreaza.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 iunie 2022. Berbecul trebuie sa profite de ce ii ofera prezentul

Scorpionul

Cariera si proiectele legate de hobby-ul lor s-au dezvoltat in mod miraculos in aceasta perioada. Acum nu este momentul sa va ascundeti munca, creativitatea si talentele. Imaginea si cariera lor vor fi in centrul atentiei vara, in timp ce viata lor personala poate fi secundara. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te astepti la iubire sau nopti pasionale. Vor avea multi pretendenti care vor fi fascinati de talentul lor. Lasa-i sa fie ei insisi si pastreaza oamenii care le  vad adevarata natura.

Sagetator

Arcasii se vor concentra pe explorarea de noi locuri, intalnirea cu oameni noi si aventuri. Vor observa ca interesele si asteptarile lor cu privire la parteneriat se schimba. Nu este vorba doar de aspect, ci sunt atrasi si de inteligenta. Daca sunt ocupati, este momentul sa iesiti din zona dvs. de confort si sa aflati mai multe despre partenerul dvs.

Capricornul

Sentimentele unei astfel de persoane sunt profunde, dar el le exprima cu retinere. Se indragosteste o data si pe  viata, in timp ce isi poate sacrifica sentimentele. Este foarte retinut, dar in interior este sensibil si profund.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, joi, 22 octombrie 2020. Ce se intampla astazi cu principalele valute

Varsator

Exista o persoana speciala pe care o cunosc de ceva vreme si sunt acum gata sa treaca la nivelul urmator. Inainte de a va preda complet, asigurati-va ca sentimentele sunt comune si reciproce. Si ca amandoi isi vad adevarata natura. Trebuie  sa se bucure de timpul petrecut impreuna fara sa-si faca griji pentru viitor.

Pesti

Viata lor profesionala va fi in centrul atentiei si vor deveni mai ocupati. Pestii stiu ca au nevoie de un partener care sa inteleaga un echilibru sanatos intre munca si placere. Aceste semne zodiacale sunt bune la stabilirea programarilor, iar emotia ar trebui sa fie o prioritate. Daca cineva este nestatornic si anuleaza planurile in ultimul moment, lasa-l sa plece si sa caute o persoana noua.

Publicitate

Publicitate

Autor