Camelia Patrascanu, horoscop 5-11 iulie 2021. Lucrurile se linistesc, incepe sa fie bine pentru cateva zodii

Horoscop 5-11 iulie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Iata ce te asteapta, in functie de zodie.

Previziunile astrale au fost facute la Antena 3.

“Berbec

Pentru Berbeci, saptamana incepe cu o mare preocupare pentru bani si teama ca pierd bani. De aceea, sunt foarte atenti si isi regleaza conturile, mai ales marti, miercuri si chiar si inceputul zilei de joi, negociind mai strans interesele lor. Pot face drumuri, se pot intalni, la mijlocul saptamanii, poarta discutii importante si fac tot felul de aranjamente bune. Pentru final de saptamana, se anunta Luna Noua in casa, in camin. Asa incat afacerile de familie sunt si ele importante si probabil niste investitii bine venite, folositoare, se pot face.

Taur

Pentru Tauri, o saptamana care incepe marti, miercuri si joi, cu o preocupare deosebita de a-si duce la indeplinire planurile. Se pot razgandi, de mai multe ori chiar in acest interval, si de aceea, spre surpriza celor din jur, fac lucrurile doar asa cum simt si au imbold. Pentru ziua de joi se pot anunta bani. Asta datorita muncii lor, negociaza foarte bine si isi cunosc interesul. Pentru sambata si duminica, Luna Noua aduce calatorii si intalniri extraordinar de emotionante.

Gemeni

Pentru Gemeni, o saptamana care debuteaza cu dorinta de a rezolva o problema neincheiata, mai ales luni. Au o restanta, poate doar emotionala, dar pentru unii poate fi si financiara. Grija pentru sanatate de asemenea, apare si ea de la inceputul saptamanii. Insa sunt foarte eficienti, bine mobilizati, intuitivi si fac alegei bune, miercuri si joi in special. Mijlocul saptamanii este marcat si de o reusita juridica sau rezolvarea unor acte. Iar Luna Noua din weekend aduce vesti bune financiare.

Rac

Pentru Raci, o saptamana delicata. Poate e mai bine sa fie mai rezervati, sa stea deoparte. Si marti si miercuri si joi, astrele anunta discretie. Poate e mai bine sa ajute pe altii, sa sprijine si sa incurajeze pe altii, sau sa consoleze si sa aline, decat sa actioneze ei pentru treburile lor. In tot cazul, e posibil ca afacerile lor sa depinda de altii. Luna Noua, in weekend, le da foarte multa energie si vizionarism. Stiu care este drumul lor, tocmai pentru ca observa foarte atent ce se intampla in jur.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 octombrie 2020. A venit timpul schimbarii pentru Pesti

Leu

Pentru Lei, o saptamana sociala, cu aspecte foarte bune. De aceea pot avea loc intalniri, sau ies cumva in evidenta. Isi pot organiza tot felul de activitati sociale. Oamenii vorbesc de bine de ei, chiar daca surprind, prin gesturile si ideile lor. Luna Noua, care se formeaza in weekend, marcheaza mai mult sanatatea sau relatiile de familie. Este sub imperiul astrelor sa fie alaturi de o persoana care are nevoie de ajutor si poate chiar le cere sprijinul.

Fecioara

Pentru Fecioare este o saptamana foarte importanta, cu planuri bine pozitionate in zona puterii, a prestigiului si a impunerii. Ideile lor si experienta profesionala merita sa fie propagate, promovate. Si au dispute chiar si cu sefii. Pana la urma li se da dreptate, sau isi impun ideile si e mai bine asa. Lucrurile ies foarte bine in cele din urma, la rezultate foarte bune. Luna Noua le aduce foarte multi lauri, recunoastere, laude si aprecieri. De asemenea, finalul de saptamana poate sa fie minunat si in plan sentimental.

Balanta

Balantele lucreaza mult cu actele si cu informatiile, in aceasta saptamana. Fie dau examene, fie semneaza contracte, sau sunt nevoite sa mai citeasca o lege, un regulament, sau contractul pe care l-au semnat. Pot purta discutii cu oficiali sau cu functionari, importanti in faza aceasta a demersurilor lor, pentru a obtine avizele si autorizatiile de care au nevoie. Si le pot obtine. Pledeaza mult, intra pe geam, daca sunt dati afara pe usa, totul pentru a-si rezolva legal interesele. Weekendul vine cu o victorie. Luna Noua poate marca o noua etapa in planurile si proiectele lor, sau la locul de munca.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 12 -18 iulie 2021. O perioada complicata pentru cateva zodii, dar tot raul e spre bine

Scorpion

Pentru Scorpioni, un puternic interes pentru bani. Bani obtinuti dintr-o claborare, mai ales cu persoane tinere. Este bine sa dea o sansa celor mai putin experimentati, dar care sunt creativi, ingeniosi, au o gandire indrazneata. Pentru ca solutiile foarte simple, la indemana, dar pentru care e nevoie de imaginatie, vin tocmai din partea acestor persoane tinere. Multe calcule si realizari legate de casa si camin. Un foarte bun management al averii. Asta se intampla la mijloc de saptamana. In weekend, calatorii foarte frumoase, la rude sau alaturi de familie.

Sagetator

Pentru Sagetatori este o saptamana foarte sociala, cu intalniri, chiar flirturi sau curtoazii, care fac placere, au umor si pot impresiona. Sunt mai curand centrifugi, cu alte cuvinte mai curand in afara familiei decat in familie. In weekend, insa, au nevoie de familie, pentru a ajunge la un numitor comun privind averea familiei. Si pot lua o hotarare foarte generoasa, nu in detrimentul lor, dar mai mult in avantajul altei persoane, pe care o bucura.

Capricorn

Capricornii muncesc de zor, toata saptamana si bine fac. Si ei pot colabora cu persoane foarte tinere. Trebuie sa se puna la punct cu lucruri mai noi, care au aparut in profesia lor, fie tehnologice, fie legate de legi si regulamente. Dar se descurca foarte bine si sunt foarte provocati mental sa gaseasca solutii, sa se adapteze si sa invete lucruri noi. Unii dintre Capricorni pot avea idei noi de afaceri sau isi imbunatatesc un hobby, astfel incat, in timp, sa devina productiv si sa le aduca bani. Luna Noua din weekend pune marcaj pe relatia parteneriala, asa incat aspectele bune pot aduce tandrete, dragoste, sau o atentie, un gest frumos pe care il fac pentru partener.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 octombrie 2023. Vesti grozave la inceput de saptamana

Varsator

Varsatorii sunt creativi si inspirati. Au idei noi, proiecte noi, vorbesc despre ele, se si lauda un pic. Alti Varsatori pot fi preocupati de idile noi. In tot cazul, inima le este deschisa, foarte sus si foarte vesela, luminoasa. Luna Noua aduce multe rezolvari. Poate tocmai pentru ca au avut o gandire mai creativa, ingenioasa. Sambata si duminica isi pot face planuri profesionale mult mai asezate, iau decizii foarte bune pentru ei si din punct de vedere financiar.

Pesti

Pentru Pesti, realatia cu familia este foarte importanta aceasta saptamana. Si vor sa stie care este locul lor sau dreptul lor material. Se discuta mult, se fac sedinte, sa primesc vizite sau se proiecteaza calatorii la membri ai familiei. Chiar si unele temeri pe care le pot avea, legat de bani, sanatate sau avere, le discuta cu membri ai familiei si primesc mult sprijin. Este posibil sa vanda sau sa cumpere ceva, sau sa hotarasca asta in aceasta saptamana. Nu este rau, pentru ca le aduce roade. Luna Noua din weekend aduce multa iubire si discutii importante pe teme sentimentale, cu cineva apropiat. Relatia cu copiii este minunata.”

Autor