Camelia Patrascanu: Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021. Trei zodii au parte de zile grozave

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne aduce vesti de la astre. Afla ce te asteapta, in functie de zodie.

Previziunile astrale pentru toate zodiile:

“Berbec

Atentie! Luni, dar mai ales marti si miercuri pot fi putin confuzi, informatiile se vor bate cap in cap sau pozitia lor este una delicata, nu stiu cum sa anunte, cum sa-si exprime o idee, o opinie fata de o persoana sau fata de o situatie. Si pot fi tentati sa amane un pic spunerea adevarului sau sa fie un pic delicata asumarea unor consecinte daca sunt pana la capat sinceri. In weekend, harnici.

Taur

Publicitate

Saptamana incepe foarte bine, au putere, sunt in verva, sunt si foarte sociali, mai ales marti si miercuri, dar vesti de la prieteni care nu le prea pica bine. Fie tot felul de comentarii pe care le aud, fie au sentimentul ca prieteniile lor nu ii conduc pe un drum foarte bun sau sunt nevoiti fie sa dreaga greselile altora, fie sa participe la evenimente si situatii care le consuma prea mult timp si energie. De aceea, sunt mai retrasi in a doua parte a saptamanii si isi rezolva treburile personale.

Gemeni

O saptamana in forta cu multe decizii, cu claritate, iau hotarari, isi vad de treaba lor si pot face lucruri grozave daca se concentreaza, in special marti si miercuri. Tocmai pentru ca toata lumea e confuza sau nu stie cum sa se descurce. Mintea lor isteata reuseste sa gaseasca solutii acolo unde nimeni nu vede si chiar sa impace oamenii intre ei. De aceea, culeg lauri, mai ales joi si vineri, de pe urma eforturilor depuse.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iulie 2022. Vin vremuri bune pentru cateva zodii

Rac

Pentru Raci saptamana incepe cu o preocupare mai ales pentru aspectele juridice. Vesti de tot felul – nu toate sunt foarte clare si foarte limpezi, dar si la felul in care ei comunica trebuie sa fie foarte atenti pentru a se asigura ca altii le-au inteles mesajul. Exista acest sentiment de confuzie, marti si miercuri. Joi si vineri, zile foarte bune, au energie, au verva. De aceea, pot sa-si apere punctul de vedere sau sa se lupte pentru dreptatea lor.

Leu

Leii sunt atenti la imaginea lor publica, mai ales la relatiile lor, Sunt foarte concentrati mai ales pe ce primesc de la oamenii cu care colaboreaza. Pot exista dispute cu apropiatii, mai ales daca ei se simt tradati intr-un fel sau altul. Explicatiile continua apoi si vineri si sambata in noile idei de dreptate si adevar. In weekend au tot felul de lucruri de rezolvat.

Fecioara

Fecioarele muncesc inca de luni si o fac foarte bine, sub patronnajul unor norme, reguli si legi. Ziua de miercuri se anunta delicata, trebuie sa fie atenti sa fie empatice cu oamenii cu care comunica pentru a se asigura ca inteleg bine ce se intampla. In weekend, calatorii.

Publicitate

Balanta

Sunt intr-o dispozitie buna, luni. Marti si miercuri, zile un pic mai delicate, mai ales daca sunt nevoite sa dreaga ce au gresit altii sau sa faca in locul altora. Sau sa sprijine si sa dadaceasca prea mult pe altii. In tot cazul, sunt aspecte de dedicare si de sacrificiu, dar s-ar putea sa li se para incorect sa faca lucrul altora. Miercuri si joi, zile destul de tensionate, dar lucrurile se dreg vineri si sambata.

Citeste si articolul :   Soarele intra in zodia Rac pe 20 iunie 2020. Cum sunt afectate zodiile. Doua dintre ele au sansa vietii lor

Scorpion

Sunt concentrati la interesul lor, luni. Toata saptamana decurge in asa fel incat ce au ca tinta in agenda lor sa fie bifat. Zilele dedicate de marti si miercuri pot aduce raniri in orgoliu, mai ales daca oamenii importanti sau de care depind ii obliga sa-si modeleze comportamentul, sa fie mai atenti la gesturi si la cuvinte. Lucrurile sunt mai bune joi si vineri, dar si sambata.

Sagetator

O saptamana care le cere mai multe compasiune si grija, atat pentru propria persoana si pentru sanatatea lor, cat si pentru armonia casei si a persoanelor cu care sunt in casa. Centrul interesului mai ales in prima parte a saptamanii este caminul si confortul. Pentru joi si vineri, sunt din nou in forma, sunt exuberanti si socializeaza usor.

Capricorn

Au interes pentru bani, dar saptamana le aduce mai mult vorbe. Mercur nu mai este retrograd, dar acum decanteaza tot ce au discutat in ultimele trei saptamani. Marti si miercuri sunt zile tensionate din cauza modului de rezolvare a unor lucruri. Finalul de saptamana, in sanul familie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 mai 2023. Probleme pe plan financiar pentru Berbec

Varsator

Pentru Varsatori, banii sunt de interes in aceasta saptamana si exact cu ei au de furca, marti si miercuri. Fie cheltuie imprudent, fie au facut deja aceste cheltuieli. Munca, de asemenea, este costisitoare, mai ales daca trebuie sa achizitioneze ceva. Joi si vineri sunt zile de discutie, dar mintea le sclipeste si pot avea niste solutii foarte indraznete sau renunta la o treaba care devine mult prea costisitoare si neplacuta pentru ei.

Pesti

Foarte buna concentrare, mai ales marti si miercuri asupra propriei persoane, dar sub imperiul unor emotii negative. Diverse situatii care se creeaza ajuta Pestii sa se intrebe daca e ceva toxic acolo pentru ei – in relatii, in activitate, in actiuni. Daca fac bine sau nu fac bine pentru ei. De aceea, sunt foarte pragmatici si foarte rationali, foarte lucizi in legatura cu resursele lor, cu sanatatea lor, unde o investesc, cu cine petrec timpul, ce muncesc, cum muncesc. In weekend sunt la fel de pragmatici si pot face schimbari in stilul de viata”, a spus astrologul la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.