Dan Capatos, mesaj dur pentru Ionita de la Clejani: “Asuma-ti, ma, faptele”

Scandalul provocat de Fulgy, fiul Clejanilor, a ajuns sa tina primele pagini ale tabloidelor. De curand, Dan Capatos l-a acuzat pe Ionita de la Clejani ca l-a mintit in fata.

Prezentatorul emisiunii XNS de la Antena Stars are divada care arata ca Ionita, tatal lui Fulgy, a mintit. Potrivit realizatorului, acesta are in posesie un document oficial, semnat si stampilat, provenit chiar de la Politie.

Adevarul a iesit la iveala.

”Ne minti ca pe prosti. Si orice relatie am avea, cand ne minte cineva in fata, nu pot sa trec peste asta. Asuma-ti, ma, faptele, ca da, ma, era fiul meu de necontrolat si m-am dus la Politie sa reclam.

Publicitate

Nu incerca ca faci tam-tam, ca nu vrei sa intri in emisiune ca a zis Capatos ca eu am chemat Politia si sa zica ca n-am chemat eu Politia. Daca la varsta ta inca umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, ba… imi pare rau, asta nu pot sa tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ionita de la Clejani.

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

Viorica de la Clejani, revoltata pe cei ce-l critica pe Fulgy

Viorica de la Clejani isi sustine copilul si a tinut sa le adreseze cateva cuvinte oamenilor care il judeca pe Fulgy:

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se intampla! Si va ramane puiul meu pana voi inchide ochii! Pentru mine fiul este cea mai pretioasa fiinta de pe acest pamant. Celor rautaciosi le spun doar atat: Dumnezeu sa va ierte si sa va fie tarana usoara, ca oricum sunteti vii”, a scris cantareata pe InstaStory.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.