Horoscop saptamanal 7-13 iunie

Horoscop saptamanal Gemeni

Ar trebui sa fii in vacanta saptamana aceasta. In primul rand, proprietarul semnului dvs., Mercur, este retrograd . In al doilea rand, el este in contradictie cu Neptun, ceea ce creste probabilitatea de greseli. Si in al treilea rand, va exista o eclipsa de soare in semnul tau joi. Daca nu exista vacanta, atunci petreceti saptamana cat mai calm. Castiga forta – si atunci poti muta muntii!

Horoscop saptamanal Berbec

Pentru Berbec, saptamana aceasta poate fi foarte stresanta din cauza evenimentelor familiale. Poate doriti sa gasiti mai multa libertate de actiune, sa deveniti mai independenti de familia dumneavoastra. Acest lucru este valabil mai ales pentru tinerii care incearca periodic sa scape de influenta parinteasca. Incercati sa actionati mai usor si sa nu intrati in conflict. Este, de asemenea, un moment destul de stresant pentru activitatea profesionala: puteti fi impartit intre treburile familiale si cele de uz casnic. Abilitatile tale psihice devin din ce in ce mai puternice saptamana aceasta. Este recomandat sa petreceti mai mult timp in singuratate, sa ascultati indiciile intuitiei atunci cand luati decizii importante.

Publicitate

Horoscop saptamanal Taur

In cea mai mare parte, saptamana este neutra. Sarcinile familiale si casnice va pot interesa mult mai mult decat perspectivele de cariera sau chiar aventurile romantice. Adevarat, vinerea si sambata sunt favorabile pentru munca. Apropo, in aceeasi sambata poti fi neobisnuit de sensibil si diferit in ceea ce priveste schimbarile de dispozitie.

Citeste si articolul :   Horoscop 6 martie 2020. Vinerea Neagra pentru DOUA ZODII, dar tot raul e spre BINE

Horoscop saptamanal al Racului

Aceasta saptamana poate fi destul de controversata pentru rac . Dorinta de a trai pentru tine, pentru propria ta placere, va creste. Cu toate acestea, va fi destul de problematic pentru cei care sunt casatoriti sa-si realizeze visul. Ca urmare, va trebui sa gasiti un echilibru intre interesele dvs. si nevoile celor dragi. De asemenea, in aceasta saptamana, cel mai probabil veti dori sa va consolidati pozitia si autoritatea, dar nu totul va iesi bine. Acum, circumstantele pot interfera cu planurile dvs. si pot impiedica implementarea acestora. Nu ar trebui sa lovesti o usa inchisa, doar sa iei o pauza si sa renunti la planurile tale ambitioase pentru o vreme.

Publicitate

Horoscop saptamanal Leu

Verificati cat mai atent toate informatiile pe care le primiti in timpul saptamanii. Dar chiar daca sunteti 100% sigur ca este corecta, totusi nu va grabiti sa ajungeti la concluzii. Si este mai bine sa nu iei deloc decizii importante: o eclipsa de soare pentru tine, nascuta sub auspiciile Soarelui, nu este o gluma. Saptamana nu este rea, nu merita sa nu  faci nimic serios acum.

Horoscop saptamanal Fecioara

Inceputul saptamanii poate fi considerat o perioada relativ buna. Si daca este absolut necesar sa faci ceva important, atunci este mai bine sa o faci luni sau marti. Vineri seara este perfecta pentru divertisment si distractie – vei fi foarte luminos si fermecator. Weekend-urile sunt neutre, dar miercuri  si joi ar trebui sa fie recunoscute ca zile nu prea reusite.

Citeste si articolul :   Rune luna iulie 2021. Se deschid cerurile pentru doua zodii. Toate visele se implinesc

Horoscop saptamanal Balanta

Puteti fi extrem de sensibil in timpul saptamanii. Incercati sa treceti de la presupunerea ca lumea nu intentioneaza deloc sa va jigneasca si chiar daca se intampla brusc ceva neplacut, cel mai probabil este intamplator. De asemenea, incepand cu joi, poti fi incredibil de amoros. Si in weekend va fi foarte greu sa eviti sageata lui Cupidon. Cu toate acestea, poate ca nu ar trebui sa o faci?

Horoscop saptamanal Scorpion

Saptamana pare mai putin stresanta decat cea precedenta, dar nu strica sa te racoresti putin. Incercati sa evitati situatiile care necesita stres – atat fizic, cat si emotional. Apropo, va fi frumos sa ne „racorim” in sens literal. Daca in apropiere exista un corp de apa, inotul in el va fi benefic. Cea mai reusita zi este marti. Este mai bine sa petreceti duminica in aer liber in companie.

Horoscop saptamanal Sagetator

Relatiile vor fi in centrul atentiei dvs. si nici macar nu conteaza cu cine: un iubit, un copil, o mama, un sef sau un partener de afaceri. Veti avea o multime de conversatii individuale. Dupa 11 iunie, este momentul perfect pentru a lua o vacanta departe de casa sau de la munca.

Citeste si articolul :   Semne zodiacale care se vor imbogati in noiembrie

Horoscop saptamanal Capricorn

Spre deosebire de multe alte semne, viitoarea eclipsa de soare cu greu te va afecta. Prin urmare, saptamana poate fi considerata moderat favorabila. Este destul de potrivit pentru actualitate, iar miercuri puteti conta chiar si pe un anumit succes. Amintiti-va doar ca nu trebuie sa incepeti nimic nou acum: nu numai Mercur este retrograd, ci si Saturn, care va controleaza semnul.

Horoscop saptamanal Varsator

Prima jumatate a saptamanii poate fi dedicata celor mai importante probleme. Chiar daca nu rezolvati toate problemele, va fi posibil sa creati o baza buna – mai ales daca sunteti rabdatori si disciplinati. Joi este ziua eclipsei, nepotrivita pentru lucruri  importante. Si dupa joi, experientele romantice pot deveni cele mai importante pentru dvs.: probabilitatea unor noi hobby-uri este foarte mare.

Horoscop saptamanal Pesti

Reduceti volumul de munca la un minim de activitati obligatorii. Cea mai mare parte a saptamanii nu este buna pentru tine. Cu toate acestea, poate fi aproape perfect, dar cu conditia sa-o  petreceti in vacanta, alegand sa mergeti la un masaj sau impachetari cu namol (ambele nu vor face rau!). Abia dupa joi lucrurile vor merge bine. Vineri seara si weekendurile sunt perfecte pentru petreceri distractive.

Autor