Ti-o mai amintesti pe Milagros din “Inger Salbatic”? Cum arata si ce face acum “Regina telenovelelor”

Desi are 44 de ani, pentru Natalia Oreiro, timpul parca a stat pe loc. Supranumita “Regina telenovelelor” , actrita are acelasi chip frumos si un corp de invidiat, la fel ca-n perioada in care facea furori pe micile ecrane.

A intrat in inimile romanilor prin anii 2000, jucand in rolul baietoasei Milagros din “Inger salbatic”. Compatriotii uruguayeni au numit-o “Regina telenovelelor”, actrita fiind considerata principala rivala a Thaliei.

Multi ani, indragita actrita a imbinat cinematografia cu cariera muzicala. Dupa o perioada de glorie a intrat usor intr-un con de umbra si s-a dedicat vietii de familie.

Natalia Oreiro este casatorita de 20 de ani cu Ricardo Mollo, solistul trupei Divididos, iar in 2012 a devenit mamica pentru prima oara. Actrita si solistul au impreuna un baietel, pe nume Merlin Atahualpa. Dupa nastere, Natalia a marturisit ca a trait o drama si s-a confruntat cu depresia postnatala.

Actrita este tare mandra de fiul ei si nu se sfieste sa spuna asta pe retelele de socializare, acolo unde este urmarita de aproape un milion de fani.

Citeste si articolul :   Medicii care lupta cu Covid-19 primesc un ”stimulent de risc” la salariu. Ce masuri noi vor intra in viogoare

La 44 de ani, Natalia Oreiro arata impecabil

In 2020, artista a revenit in centrul atentiei dupa ce a fost cooptata in juriul de la „Uruguay Got Talent”. Natalia si-a creat si propria linie vestimentara si este ambasador UNICEF in Argentina si Uruguay.

Autor