Printul Harry a rabufnit si a dezvaluit ce a rapus-o, de fapt, pe mama lui, Printesa Diana

Printul Harry a rabufnit dupa ce BBC, prin reprezentantii sai, a recunoscut lipsa de profesionalism in realizarea unui interviu cu Printesa Diana, in anul 1995. Ducele de Sussex, fiul printesei, a declarat ca evenimente ca cel mentionat au contribuit in mod decisiv la sfarsitul tragic al mamei sale.

Conducerea trustului BBC a recunoscut ca unul dintre jurnalisti a folosit „metode inselatoare” pentru a obtine interviul din 1995 cu Printesa Diana. Martin Bashir, care a intervievat-o pe Lady Di, este anchetat si subiectul unui proces in instanta, dupa ce a falsificat mai multe documente si a mintit-o pe Printesa de Wales ca e urmarita si interceptata constant.

Respectivul jurnalist si-a cerut public scuze, dar Printul Harry nu a fost impresionat de gestul tardiv facut de acesta. Totodata, Ducele de Sussex spune ca evenimentele de acest gen au contribuit decisiv la moartea mamei sale.

„Mama noastra a fost o femeie incredibila care si-a dedicat viata slujirii. Era rezistenta, curajoasa si, fara indoiala, cinstita. Efectul de unda al unei culturi de exploatare si practicile neetice au fost cele care i-au luat viata. Mama noastra si-a pierdut viata din aceasta cauza, dar nimic nu s-a schimbat”, a declarat printul Harry, revoltat.

Si Printul William a condamnat vehement interviul care a determinat-o pe Printesa Diana sa faca acele marturisiri.

Citeste si articolul :   Regina si-a pierdut rabdarea cu Printul Harry si Meghan Markle: "Ajunge"

„Cred ca modul inselator in care a fost obtinut interviul a influentat substantial ce a spus mama mea. Interviul a contribuit major la inrautatirea relatiei dintre parintii mei si, de atunci, i-a ranit pe multi altii. Imi provoaca o tristete de nedescris sa stiu ca esecurile BBC au contribuit semnifcativ la frica, paranoia si izolarea ei, de care imi amintesc din acei ultimi ani cu ea”, a declarat public Printul William .

Printesa Diana si-a gasit sfarsitul intr-un groaznic accident de circulatie petrecut in Paris. Lady Di incerca sa scape de paparazzi, care ii urmarea pe ea si pe iubitul ei de atunci, Dodi Fayed.

Autor