Tragedie in Romania. Cine este tanarul de 36 de ani care si-a gasit sfarsitul in mare, la Neptun. Prietenii: ”Nu a fost accident”

Tragedie la Marea Neagra. Un barbat de 36 de ani, care facea kitesurfing  si-a gasit sfarsitul  in zona ”La Steaguri”, dupa ce a pierdut controlul kite-ului si a cazut in apa.

Potrivit ISU Constanta, un echipaj SMURD si unul de la Ambulanta au intervenit pentru salvarea unei persoane scoase din mare, inconstienta. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala.

Victima se numeste Viorel Plesa. Acesta locuia in judetul Ilfov si era un impatimit al sporturilor extreme nautice.

Cine este tanarul de 36 de ani care a decedat la Neptun

Tanarul venise recent in Neptun pentru a face kitesurfing. In ciuda faptului ca nu erau valuri, iar tanarul plana aproape de mal, la un moment dat a cazut brusc in apa.

Apropiatii tanarului au fost socati la auzul acestei vesti. Acesta era considerat un bun ”rider” pe ape.

Prietenii sunt convinsi ca in acest caz nu a vorba de un accident, data fiind experienta, ci cel mai probabil de un atac de cord.

Citeste si articolul :   Focar de coronavirus la Deva. Managerul si directorul medical al Spitalului Judetean au demisionat

”Lumea noastra iubitoare de apa a avut vant din belsug, dar totusi a fost o zi trista. Colegul nostru kiter, Viorel Plesa, a platit tributul suprem in valuri la Mangalia.

Nu a fost accident, posibil un atac de cord. Vant bun oriunde vei naviga ridere!“, a spus Ion Dumitrascu, unul dintre prietenii lui Viorel.

”Cand esti pe apa intr-un fel esti de fapt pe cont propriu, intr-un mediu care nu este facut ca sa traiasca omul in el. Chiar daca mai sunt si altii cu tine sau in jurul tau, intr-o secunda se poate intampla o nenorocire”, a scris un alt prieten.

Barbatul din Ilfov, prima victima a sezonului la Marea Neagra.

Autor