Cum a reactionat sotia lui Gigi Becali, dupa ce acesta a fost acuzat ca a fost cu Tania Budi

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost acuzat ca ar fi avut o relatie cu Tania Budi. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre reactia pe care a avut-o sotia lui in momentul in care a aflat de aceasta poveste.

“A venit nevasta-mea a si inceput sa rada, Rizea ala, un maimutoi de om ca stie el ca nu stiu ca Tania Budi, n-am vazut-o pe Tania Budi, am vazut-o acum 23 de ani la o nunta in America, nu am mai vazut-o in viata mea.

Dar la mine e bine ca n-a crezut nevasta-mea si fetele si radeau, stiau ca … intelegi? Dar te tulbura un om din asta cu niste minciuni din astea nu?”, a declarat Gigi Becali.

Ce a spus Tania Budi

Cristian Rizea declara, in urma cu ceva timp, ca Tania Budi ar fi avut o relatie cu Gigi Becali. Tania a negat relatia cu patronul FCSB. Mai mult, Cristian Rizeaspunea ca vedeta ar fi primit si o suma de bani pentru a-l vizita pe omul de afaceri la inchisoare.

“Acest om, daca ii pot spune asa, Cristian Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rand, pana l-am blocat, pentru ca nu mai suportam asa ceva. Ma invita mereu la cafea. Ajunsesem sa imi fie rusine sa il salut cand ne vedeam in oras, il evitam. Eu nici nu il cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niste prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am facut cunostinta si atat.

Nu am schimbat doua vorbe cu el in toata viata mea. Cum e posibil ca cineva sa isi bata joc in asemenea maniera de doi oameni, de doua familii? In ce lume traim? Il voi da negresit in judecata. Astazi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus ca nu am cum sa pierd acest proces. Acest individ va plati pentru toate aceste minciuni nenorocite” a declarat Tania Budi.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.