Luna Plina pe 27 aprilie. Ce trebuie sa faci pentru implinirea dorintelor

Luna plina din 27 aprilie poate avea o influenta decisiva asupra soartei, nu neaparat in rau. Luna plina din 27 aprilie este in aspecte armonioase cu Pluto si Marte – planete puternice, conducatori ai Scorpionului, asa ca in aceste zile emotiile dobandesc o putere extraordinara, care poate fi atat distructiva, cat si creativa, in functie de modul si de ceea ce este directionata.

Pentru a controla energiile Lunii Pline din Scorpion, trebuie sa faceti un plan de actiune si sa va acordati timp. Puterea acestei luni pline mistice va va ajuta sa va schimbati viata in bine.

Cel mai stralucitor eveniment astronomic – Luna Plina din aprilie 2021 va avea loc pe 27 . In acest moment, steaua de noapte va intra in constelatia Scorpion. Evenimentul astronomic va dura aproximativ patru zile.

Sub influenta lunii pline in Scorpion, subconstientul va fi activat. Toata lumea isi va aminti dorintele, temerile, sperantele si aspiratiile.

Ce sa faci pe luna plina din 27 aprilie 2021:

Citeste si articolul :   Sfanta Cuvioasa Parascheva 2020. In aceasta noapte Cerurile se deschid si se indeplinesc dorinte.

Sub influenta lunii pline pe 27 aprilie 2021, este necesar sa-ti pui dorinte.

Ritualuri si ceremonii de luna plina

Noaptea cu luna plina este cea mai misterioasa noapte de pe pamant. Luna plina este o tranzitie de la un fenomen la altul, care a jucat un rol important in ciclul de viata si in magie.

In aceasta perioada, energia intregului Univers ca intreg este activata. Se considera ca ierburile vindecatoare grabesc vindecarea.

Timpul este potrivit si pentru curatarea aurei, adica pentru indepartarea pagubelor, pentru a scapa de tot ce nu este necesar. Mai jos sunt cateva dintre ritualurile din batrani care trebuie efectuate in zilele de luna plina.

Ritual de sanatate pe luna plina 27 aprilie 2021

Planurile lunii pline pentru sanatate sunt un mod unic de a restabili echilibrul fortei spirituale si fizice. Ritualurile va permit sa opriti procesele complexe din corp si sa va mentineti o stare buna de sanatate .

Ritualul de trecere pentru a scapa de boala pe luna plina se realizeaza folosind pamantul. Este important sa stati in fata lunii in acest moment. O mica mana de pamant trebuie pusa pe zona dureroasa a corpului, in timp ce privim luna. Pamantul trebuie luat din partea opusa celei in care se afla organul afectat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 ianuarie 2024. Norocul este de partea Racului

Actiunile sunt efectuate numai in sensul acelor de ceasornic. Trebuie sa repeti ritualul de trei ori, sa arunci pamantul folosit peste umarul stang si apoi sa scuipi de trei ori. In timp ce arunci pamantul spune aceste cuvinte: „Luna Plina, lasa boala sa dispara si sa arda”.

Ritualul pentru indeplinirea dorintei

Traditia de a-ti pune o dorinta pe luna plina era cunoscuta din cele mai vechi timpuri, cand stramosii nostri in aceasta perioada faceau diverse ritualuri. Timpul lunii pline a fost considerat cel mai mistic.

Acestia foloseau energia lunara pentru a-si imbunatati viata, pentru a atrage noroc si prosperitate. Luna plina din 27 aprilie 2021 este o alta mare sansa de a-ti pune o dorinta.

Dar, pentru ca aceasta sa devina realitate, trebuie sa cunoasteti cateva dintre caracteristicile acestui proces magic:

Pune-ti o singura dorinta pe luna plina;

Spune dorinta in soapta si intra in contact vizual cu lumina Lunii

In timp ce pronunti dorinta, trebuie sa tii un pahar cu apa in fata ta, dupa care trebuie sa bei lichidul pana la fund.

Citeste si articolul :   Luna Plina, pe 5 iunie 2020. Viata celor 3 zodii se va schimba la 180 de grade

Luna plina te va ajuta la realizarea viselor.

Autor