Horoscop special de sfarsit de Aprilie si inceput de Mai. Luna Plina intoarce destinele zodiilor.

Horoscop special de sfarsit de Aprilie si inceput de Mai. Celebrul astrolog, Camelia Patrascanu, ne prezinta previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Luna Plina vine cu surprize pentru nativii horoscopului.

Iata ce ti-au pregatit astrele, potrivit Antena 3.

Berbec

Incep ziua de luni foarte bine, din punct de vedere relational, multe intalniri, negusotreli si au negocieri. Marti si miercuri sunt zile mai tensionate, cheltuie mult, au multe planuri in zona banilor. E adevarat ca le trec multi bani prin mana, dar putini raman.

Trebuie sa fie mai atenti la cheltuieli. Pentru joi si vineri sunt anuntate multe drumuri, tot felul de servicii, se grabesc foarte mult.

Publicitate

Duminica este o zi frumoasa sau foarte conservatoare.

Taur

Pentru Tauri este normal ca in aceasta perioada, avand multe planete in semnul lor, sa fie centrati pe ei si nevoile lor. Vor sa isi satisfaca dorintele. Debuteaza bine luni, dar au dispute marti si miercuri cu oamenii apropiati, partenerul de viata sau familia.

Sunt nazurosi si s-ar putea sa ii supere pe unii. Tocmai de aceea reevalueaza pozitia lor, in cursul zilelor de joi si vineri. Pe final de saptamana, atentie la bani si la sanatate. Duminica e posibil sa faca vizite, sunt pe drum.

Gemeni

Pentru Gemeni, o saptamana care incepe bine luni. Sunt foarte creativi, inspirati, au multe idei, multe lucruri in cap, dar trebuie sa fie atenti toata saptamana sa nu isi epuizeze energia inutil si mai ales sa aiba grija de somn.

Recupereaza energia in cea de-a doua jumatatea a saptamanii. Relatiile sunt foarte importante, ce comunica cu cei din jur, cum sunt sustinuti de cei apropiati, sunt colectori de complimente in aceasta saptamana, de aceea e important sa stea in preajma persoanelor care ii agreeaza.

La final de saptamana, sunt zile in care pur si simplu trebuie sa isi incalce bateriile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 septembrie 2020. Capricornul are nevoie de odihna pentru a-si recapata fortele

Rac

Pentru Raci, vorbim de o saptamana in care sunt foarte concentrati sa rezolve lucrurile pe care si le-au propus. Sunt dirijorii marilor evenimente din aceasta saptamana. Au grija si de casa, marti si miercuri mai tensionata, datorita lunii pline, care aduce tensiuni mai ales in relatiile de cuplu.

Au multe lucruri de oferit, dar nu toata lumea raspunde cu aceeasi moneda. Vineri si sambata, multe drumuri, sunt pe ultima suta de metri cu niste treburi nerezolvate, de aceea tot felul de sentimente amestecate si mahniri.

Duminica este o zi linistita, mai ales daca toata lumea este in jurul lor.

Leu

Pentru Leu, drumuri inca de la inceputul saptamanii de luni, pentru sedinte, negustorii, tot felul de lucruri pe care trebuie sa le stabileasca. Marti si miercuri sunt concentrati pe interesul lor si la treburile lor si foarte autoritari, mai greu cedeaza in fata membrilor familiei.

Pentru joi si vineri, starea de spirit se imbunatateste, revin umorul si optimismul. Duminica au grija de toata lumea.

Fecioara

Pentru Fecioara, gandul este la bani. Bani care depind de alte persoane asa ca mai au niste discutii sau stabilesc niste acorduri, ori pot incasa bani.

Marti si miercuri sunt zilele cele mai tensionate ale saptamanii, vizeaza discutii sau acte oficiale. Nu se inteleg cu cineva, desi au argumente si cealalta persoana isi apara un punct de vedere cu foarte multa vehementa. Calatoriile pot fi si ele supuse surprizelor.

Joi si vineri au multe lucruri de facut in casa, trebuie sa faca fata si surprizelor. Duminica se anunta zi frumoasa.

Balanta

Pentru Balanta, ziua de luni este foarte inspirata, isi folosesc intuitia sociala, mai ales daca vorbesc cu cineva sau au intalniri importante. Au toate sansele sa rezolve lucrurile, datorita tactului.

Atentie la bani, marti si miercuri! S-au cam cheltuit si descopera ca pusculita suna a gol sau fac cadouri si cheltuie sume importante pe cadouri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 septembrie 2020. Taurii au ocazia sa isi realizeze visele

Pentru vineri, drumurile pot fi date peste cap. Nu se sincronizeaza cu niste evenimente sau niste oameni. Duminica este in familie si este foarte bine.

Scorpion

Scorpionii au un inceput de saptamana cu energie mai joasa sau pur si simplu nu au chef si e bine asa. Sunt in forta de marti si miercuri. Discuta lucruri foarte importante sau aud lucruri foarte importante de la altii, primesc informatii si tin cont de ele.

Cheltuieli, joi si vineri, destul de multe pentru placeri de moment, dar isi fac zilele frumoase si poate cadouri pentru cei din jur.

Duminica ceva vizite, drumuri neasteptate sau vesti bune.

Sagetator

Pentru Sagetatori, incep saptamana cu multe planuri sociale si multe intalniri, dar nu sunt intr-o forma energetica marti si miercuri.

Luna plina ii afecteaza, trebuie sa fie atenti la sanatate sau platesc acum o polita pentru niste neglijente care s-au acumulat sau efort pe care l-au facut in ultima vreme.

Asa ca motoarele ar trebui sa mearga mai incet luni si marti, joi si vineri sunt in forma si reusesc sa recupereze ceea ce nu au facut. Duminica se anunta o zi dupa placul inimii lor, isi fac toate poftele.

Capricorn

Pentru Capricorni, planuri mari pentru intreaga saptamana, incep in forta si de tin de treaba. Bifeaza lucrurile pe care si le-au propus.

Luna plina de mari are efecte miercuri si aduce pe harta lor tensiuni sentimentale. Poate ca ei sunt cu inima deschisa si vor sa faca multe din dragoste, dar oamenii nu prea sunt obisnuiti cu asta si nu trebuie sa se supere daca nu primesc raspunsuri la eforturile lor.

Grijulii si pentru ei si pentru altii sunt si vineri si sambata. Sunt multe lucruri de facut si se simte oboseala, dar duminica, cumva reusesc sa se adune si sa aiba o zi frumoasa.

Citeste si articolul :   Horoscop Neti Sandu, luni, 29 iunie 2020. Vesti bune la inceput de saptamana

Varsator

Pentru Varsator, ziua de luni poate aduce o rezolvare in plan juridic sau legal, sau o idee si merg problemele mai departe, gasesc o solutie, ordoneaza cumva lucrurile, datorita informatiilor pe care le au si marti si miercuri, se pot simti un pic incarcati si cam obositi de multele sarcini.

Cei care nu sunt foarte siguri pe ei, au un trac, dar se descurca pana la urma. Au toata increderea si accepta si micile erori, dar asta joi si vineri, cand lucrurile intra cumva pe fagasul lor.

Duminica se resimt si poate de aceea ar fi bine ca sarbatorile sa fie mai tihnite.

Pesti

Pentru Pesti, conteaza mult cu cine colaboreaza. Ziua de luni este buna, primesc niste feedback-uri bune, oamenii pe care au contat chiar le ofera sprijin, mai ales daca il cer.

Pentru marti si miercuri, luna plina poate aduce vesti de departe sau de la persoanele cu care ei sunt in discutie acum. Sunt vesti contradictorii, se amana niste lucruri, niste intalniri.

Multa alergatura toata saptamana, duminica, mai ales daca sunt si prietenii buni alaturi de ei, atunci ziua chiar arata foarte bine.

O saptamana un pic agitata, cu multe drumuri pentru toata lumea. S-ar putea sa scoatem ceva bani din buzunar, dar pana la urma saptamana se incheie cu bine.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.