Minune la Brasov: O fetita de 2 ani, readusa la viata la doua ore dupa ce a fost scoasa dintr-un parau.

Minune la Brasov. O fetita de doar un an si 8 luni a ajuns inconstienta la spital dupa ce a cazut intr-un parau si s-a inecat. Chiar daca starea fetitei era una forte grava iar in prima faza echipajul medical ajuns la fata locului a crezut ca micuta a pierdut lupta cu viata, intr-un tarziu, dupa multe minute de eforturi ale medicilor SMURD, fetita a fost readusa la viata dupa ce a fost resuscitata. Ea a fost dusa in stare de inconstienta la spital.

Salvatorii isi pierdusera orice speranta, dar ca prin minune inima copilei a inceput sa bata din nou.

“Echipajele medicale au ajuns repede la fata locului, iar pana sa ajunga echipajul SMURD, cei care au anuntat au fost indrumati prin telefon de cei de la Dispecerat despre cum sa acorde primul-ajutor medical.

Primul echipaj SMURD ajuns la fata locului a inceput imediat manevrele de resuscitare, fetita de 1 an si opt luni se afla in stop cardio-respirator.

Al doilea echipaj SMURD tip C cu medic a venit si el, fetita a fost resuscitata 120 minute, nu prezenta semne vitale, nimeni nu i-ar fi dat sanse la viata.

Dupa aceasta perioada, in care era si monitorizata, a inceput sa prezinte semne vitale, astfel incat medicii i-au administrat oxigen, au intubat-o si au transportat-o la spital inconstinta, in stare foarte grava”, a declarat Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov, pentru Antena 3.

Citeste si articolul :   Scenariu rosu! Inca un mare oras intra in carantina

O fetita de doar un an si 8 luni a ajuns inconstienta la spital dupa ce a cazut intr-un parau si s-a inecat. Chiar daca starea fetitei era una forte grava iar in prima faza echipajul medical ajuns la fata locului a crezut ca micuta a pierdut lupta cu viata, intr-un tarziu, dupa multe minute de eforturi ale medicilor SMURD, fetita a fost readusa la viata dupa ce a fost resuscitata. Ea a fost dusa in stare de inconstienta la spital.

Echipele de interventie ale ISU au fost solicitate pe raza localitatii Mandra, in zona balastierei, dupa ce o fetita de un an si 8 luni a cazut intr-un parau. Familia copilei se afla la stana din apropiere, acolo unde lucra.

„Am fost anuntati ca un copil s-a inecat intr-un parau din zona balastierei din localitatea Mandra.

La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si un echipaj cu barca de la Detasamentul de pompieri Fagaras. Ulterior s-a mai deplasat si un echipaj SMURD tip C din localitatea Brasov.

Citeste si articolul :   Grecia, ingenunchiata de flacari: „Fenomen fara precedent, au transformat tara intr-un butoi cu pulbere”

Fetita a fost resuscitata de catre personalul SMURD, si a fost dusa in stare de inconstienta la spital”, ne-a transmis Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Autor