Horoscop saptamanal 19-25 aprilie 2021

In perioada 19-25 aprilie – luna in crestere. Nu fi surprins daca mai multe persoane vin in viata ta in acelasi timp.  Consolidati relatiile, stabiliti conexiuni si evitati certurile si neintelegerile acum. In viitor, iti vei multumi pentru asta.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Berbec

Pentru a reaprinde fosta pasiune intr-o relatie de dragoste, va trebui sa incercati. Totul este in mainile tale, aminteste-ti acest lucru! Fii intelept atunci cand ai de-a face cu colegii. Nu raspunde raului prin  rau. In perioada 19 aprilie – 21 aprilie, ramaneti atent: puteti fi inselati.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Taur

Prima zi a acestei perioade va fi foarte productiva si eficienta pentru Taur in ceea ce priveste munca si afacerile, ei vor putea stabili conexiuni de afaceri in asa fel incat sa ajute foarte mult sa avanseze in cariera sau sa isi extinda propria afacere. Insa, intre 20 si 22, vor avea dificultati, oamenii de familie vor intampina dificultati in comunicarea cu o persoana draga, sunt probabil certuri mari

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Gemeni

In prima jumatate a acestei perioade, luna in crestere ii va ajuta pe Gemeni in ceea ce priveste munca si finantele, stelele le promit evenimente care vor avea un efect benefic asupra consolidarii situatiei lor financiare si a construirii unei cariere. In aceste zile va fi posibil sa obtineti contacte utile si sa faceti progrese serioase in cresterea veniturilor.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Rac

Prima zi a saptamanii va oferi Racilor o dispozitie si un succes deosebit in toate domeniile vietii.  Un moment minunat pentru a incepe o relatie sau a incepe propria afacere si proiecte noi. Mijlocul perioadei recomanda abordarea indeaproape a problemelor financiare, aceste zile sunt ideale pentru idei de afaceri, investitii si diverse tipuri de tranzactii financiare.

Citeste si articolul :   Horoscop de vineri, 7 august 2020. Se deschid noi drumuri pentru trei zodii

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Leu

Este posibil sa primiti o oferta tentanta, dar foarte riscanta. Luati-o numai daca sunteti complet sigur de rezultat. In aceasta perioada, este recomandabil sa lucrati la maximum pentru a va permite sa va odihniti mai tarziu. Este timpul sa incepeti sa va planificati calatoria.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Fecioara

Nu rezolva lucrurile cu persoana iubita. Cel mai bun lucru de facut acum este sa luati doar o pauza din relatie  Este recomandabil sa nu faceti achizitii mari. Astrologii te sfatuiesc sa nu stai acasa si sa accepti toate invitatiile pe care le primesti.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Balanta

Oricare ar fi alegerea  ta acum, vei face totul bine. Nu va indoiti de abilitatile voastre! In aceasta perioada, puteti schimba radical imaginea si soarta. Atentie si la semne. Acum Universul le va distribui cu generozitate si va va ajuta cu sfaturile sale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 decembrie 2022. Este timpul ca Varsatorul sa reuseasca in ceea ce isi propune

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Scorpion

Vechi cunoscuti, pe care i-ai uitat , isi vor face aparitia din nou in viata ta . Perioada este favorabila pentru a va promova ideile in fata autoritatilor. Vor fi aprobate.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Sagetator

Saptamana aceasta, luna in crestere ii va da lui Sagetator un impuls urias de energie pozitiva, ei vor fi pozitivi si optimisti. Aproape pana vineri, acestia ar trebui sa se angajeze in probleme de afaceri sau de cariera, vor putea avansa semnificativ in acest sens. Este recomandat  ca reprezentantii someri ai semnului sa mearga activ la interviuri in aceste zile, daca nu la prima incercare, atunci cu fiecare incercare ulterioara, sansele lor de succes vor creste.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Capricorn

In acest moment, puteti planifica toate lucrurile importante. Cele mai apropiate rude se pot supara: fii pregatit pentru asta. Cautati sprijin de la prietenii dvs., cealalta jumatate a dvs. si va veti simti mult mai bine.

Citeste si articolul :   Astrologul Tamara Globa prezice schimbari radicale in luna noiembrie

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Varsator

Orice transferuri si zboruri nu sunt recomandate acum. Mai bine iti reprogramezi calatoria. Este recomandabil sa petreceti acest timp acasa, culcat pe canapea cu o carte interesanta. Ai nevoie de odihna! Munca fizica poate duce acum la raniri sau la exacerbarea bolilor vechi.

Horoscop saptamanal 19 aprilie – 25 aprilie 2021 Pesti

In aceste zile, nu ar trebui sa va asteptati la stiri sau surprize Vineri si sambata cu luna in Fecioara (semn antagonist) vor fi zile nefavorabile. Duminica va pune capat impactului negativ din zilele precedente, dar nu va imbunatati starea de spirit.

Autor